Franchisenemer worden in koffie, bij Fortune Coffee?

Ben jij een echte ondernemer, maar wel een die graag samenwerkt? Die gelooft dat je alleen misschien wel sneller gaat, maar met elkaar verder komt? Iemand die een eigen bedrijf wilt starten maar bij voorkeur in een succesvolle formule? En… die toevallig ook nog van goede koffie houdt? Dan is het misschien wel eens tijd dat wij met elkaar een kop koffie drinken!

Relaties bouwen in plaats van plat verkopen

Fortune Coffee is namelijk een franchiseonderneming die koffie in de zakelijke markt brengt. Niet zomaar koffie en zeker ook niet door zomaar te verkopen. Service, persoonlijk contact en oprechte aandacht staan namelijk centraal in alles wat we doen. Relaties bouwen in plaats van plat verkopen dus. Omdat wij onze klanten net zo willen behandelen als dat we zelf behandeld willen worden. Eerlijk, recht-door-zee maar wel menselijk en betrokken. Zo zijn wij, zo zijn onze koffieleveranciers en zo zijn de toekomstige collega-ondernemers die we zoeken.

Op zoek naar ondernemende koffieleveranciers

Want we zijn op zoek. Nederland is een groot koffieland en onze ambities zijn minstens zo groot. Dus naast de 28 koffieleveranciers die nu al veel bedrijven, scholen, instellingen en andere locaties van koffie, thee en koffieautomaten voorzien, zoeken we nog 15 ondernemende nieuwe koffieleveranciers voor de regio’s die op dit moment beschikbaar zijn.

Succesvolle franchiseformule

Kom je dan in een gespreid bedje? Ja en nee. De formule staat en is succesvol. Maar het is aan jou om jouw regio verder uit te bouwen en mee te helpen aan de groei van onze succesvolle franchiseformule. We werken hier bij Fortune namelijk samen continu aan onze formule. We leren van elkaar en met elkaar en verbeteren zo steeds weer.

Wat we verwachten van een franchisenemer

De ondernemers die wij zoeken zijn doorzetters, relatiebouwers, handig genoeg om een koffieautomaat te (leren) repareren en slim genoeg om eerlijk te adviseren. Beschik je ook nog over een eigen vermogen van € 17.500 en heb je een investeringsruimte van € 80.000, ben je tussen de 30 en 45 jaar en woon je in een van de vrije regio’s of wil je daar naartoe verhuizen? Dan voldoe je al aan veel van onze wensen.

En wat wij jou bieden

Van ons mag je ook wat verwachten. Zo bieden wij je een goede, landelijke formule en een uitstekend product met een prachtige uitstraling. Maar ook helpen we je met een professionele uitrusting. De basis om een prima regio op te bouwen waar je commercieel succesvol kunt zijn. Wat dat in de praktijk betekent, vertelt franchisenemer Job van Vliet van Fortune Coffee in een recent blog ‘Succesvol franchisenemen bij Fortune Coffee’.

Zullen we kennismaken?

Als rechtgeaarde ondernemer wil je natuurlijk eerst wel eens weten met wie je te maken hebt. En gelijk heb je. Laten we dus beginnen zoals wij vinden dat het ook hoort, met Eerst koffie! Vul het aanvraagformulier in zodat we snel een afspraak kunnen maken. Of bel ons op 0800 - 1012 en maak een afspraak met Kees Seip of Ton van der Tang. Zien we je snel?

Labels: