• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Fortune Coffee, voor koffie van topkwaliteit op het werk

12-01-2024

Jij levert jouw klanten niets minder dan het beste, toch? En dat geldt ook voor ons. Topkwaliteit is een van de voorwaarden die wij stellen aan alles wat we doen. Vandaar dat al onze koffie ook van topkwaliteit is. Zodat jij, jouw medewerkers en klanten elke keer weer kunnen genieten van een heerlijk bakje koffie.

Voor elke smaak de lekkerste koffie

Smaken verschillen, vandaar dat we ook verschillende soorten koffie verkopen. En dat verschil zit niet alleen in de manier van bereiding, dus bonen, filter of instant, maar ook in de smaak. Terwijl de een zijn koffie het liefst zo krachtig mogelijk heeft, geeft een ander weer de voorkeur aan een fruitige of frisse koffiesoort. Daarom hebben wij een zo breed mogelijk palet aan smaken die voor ons wordt samengesteld door de koffie-melangeur.

Gegarandeerd dezelfde smaak koffie

De melangeur is zogezegd de ‘neus’ in de koffiebranche. Wij geven aan welke smaakprofielen we wensen, en hij of zij ontwikkelt daarvoor per koffie een brandprofiel. Daarin is vastgelegd welk type bonen gebruikt worden, hoe lang die gebrand worden en op welke temperatuur. En voor filterkoffie wordt ook de maalgraad van de bonen bepaald. Op die manier hebben we verschillende koffiemelanges voor elke smaak. Die smaak blijft ook gelijk, ondanks dat de koffiebonen wel van smaak kunnen verschillen, afhankelijk van de oogst. Dat betekent dat de koffiemelangeur elk jaar opnieuw het brandprofiel moet testen en zo nodig bijstellen. Een uiterst nauwkeurige proces maar wel essentieel om dezelfde smaak steeds weer te kunnen garanderen.

Verbeteringen voor meer kwaliteit

Natuurlijk verandert er door de jaren heen wel het een en ander. Zo hebben we recent de smaak van de Lento koffie verbeterd. Deze koffie, een typische slow roast, verkochten we al een paar jaar en werd daarom ook meegenomen in onze smaaktesten. Daaruit bleek dat klanten deze koffie nu iets te vlak vonden. De smaak van de Lento werd dus aangepast, maar dat niet alleen. Om een optimale smaakbeleving te garanderen, stellen de koffieadviseurs bij elke klant die deze koffie drinkt, de koffieautomaat opnieuw in. Omdat dan de nieuwe Lento pas echt goed tot z’n recht komt.

Uitstekende koffieautomaten, voor de lekkerste koffie op het werk

Essentieel voor een goede kop koffie, is natuurlijk ook een uitstekende koffieautomaat. En daar werken we net zo hard voor. Met een ruim aanbod van verschillende koffieautomaten hebben we voor elk bedrijf en elke situatie een automaat die daarbij past en waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Doordat we zo zorgvuldig op de kwaliteit letten, maar ook doordat we ze goed onderhouden en snel service verlenen als er toch eens een storing is. Dat doen we 60 maanden lang gratis bij elke nieuwe koffieautomaat, zodat je zeker weet dat je op jouw kopje koffie kunt vertrouwen. 

Strenge kwaliteitseisen, voor elk product

Behalve koffie van topkwaliteit, moeten ook alle andere producten aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Zoals de thee en de melk, maar ook de accessoires die we verkopen zoals ons duurzaam drinkgerei. We zoeken daarom altijd in de markt naar het beste aanbod, beoordelen dat zorgvuldig en houden ook als we een product in ons assortiment opnemen, constant een vinger aan de pols. Als iets niet meer bevalt of als de kwaliteit afneemt, dan wordt het vervangen of aangepast.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid vinden we overigens net zo belangrijk als de gewenste topkwaliteit. Het moet wat ons betreft hand-in-hand gaan. En dat kan ook, zoals met Tea of Life. Dit kwalitatieve theemerk hecht veel waarde aan de impact die ze maken, zowel op de mensen die erbij betrokken zijn als op het milieu. Ze doen bijvoorbeeld heel veel om hun voetafdruk maximaal te beperken. Gelijktijdig zetten ze extra stappen om de lokale gemeenschap te helpen ontwikkelen met onder meer de steun aan sociale initiatieven en door de productie geheel in Sri Lanka te laten plaatsvinden.

Topkwaliteit voor jouw bedrijf, met koffie van Fortune Coffee

Een goede kop koffie, of thee, zorgt voor een moment van rust op het werk en voor meer onderlinge verbinding. Allebei essentieel voor elk bedrijf en elke organisatie. Daarom blijven wij investeren in de beste kwaliteit, in koffie en in alle andere producten. En blijven we de topkwaliteit garanderen aan onze klanten. Kies jij met jouw bedrijf ook altijd voor kwaliteit? Kies dan voor de koffie van Fortune Coffee. Jouw regionale koffieadviseur laat je er graag persoonlijk mee kennismaken.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.