• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Gepersonaliseerd servies met logo: herbruikbare kopjes, glazen

15-12-2023

Een beter milieu begint in de koffiecorner? Wat Fortune Coffee betreft wel! Met ons duurzame, herbruikbare servies hebben wij hét alternatief voor wegwerpbekers. Mooie bekers, kopjes en glazen die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden, vaatwasserbestendig zijn én met jouw logo gemaakt kunnen worden. Gepersonaliseerd servies dus, voor een beter milieu en een professionele, duurzame uitstraling van jouw bedrijf.

Weg met wegwerp: Fortune regelt het

Vanaf 1 januari 2024 zijn wegwerpbekers met plastic verboden voor consumptie op locatie. Zoals op een kantoor of in een fabriekshal. Deze maatregel is genomen om de hoeveelheid zwerfafval en wegwerpplastic te verminderen. En ook al gaan er nu geluiden dat dit verbod misschien alsnog op de valreep vervalt, wij vinden het sowieso goed als er minder wordt weggegooid en er minder plastic wordt gebruikt. Weg met wegwerp dus wat ons betreft. En daar hebben we een paar hele goede oplossingen voor: verschillende kwalitatieve en mooie herbruikbare bekers en glazen. Zoals het servies van porselein en glas dat ook nog eens gepersonaliseerd kan worden.

Grote milieu-impact met herbruikbaar servies

Met duurzaam drinkgerei is er minder zwerfafval, minder wegwerpplastic en zijn er uiteindelijk minder grondstoffen nodig. Voor de productie van een porseleinen koffiekopje is iets meer energie en grondstof nodig dan voor een wegwerpbeker, maar zo’n herbruikbaar koffiekopje gaat wel veel langer mee. En als je er bewust mee omgaat, is de milieubelasting van zo’n herbruikbare beker ook veel lager. Onderzoek van Milieu Centraal1 toont aan dat het beter is om je koffie een jaar lang uit een herbruikbare beker te drinken in plaats van steeds een wegwerpbeker te pakken. Mits je die herbruikbare beker energiezuinig afwast. Dit houdt in tussendoor met koud water spoelen en aan het eind van de dag afwassen in een volle afwasmachine met energielabel A, of op de hand in een teiltje. Gebruik je jouw koffiebeker of theeglas op deze duurzame manier, dan is de milieu-impact na één jaar vergelijkbaar met 10 kilometer autorijden. Gebruik je een jaar lang een plastic wegwerpbeker die je niet recyclet, dan is de milieu-impact te vergelijken met 45 tot wel 75 kilometer autorijden.

Beter voor het milieu, mooier in de koffiecorner

Bij duurzaam gebruik is een herbruikbare koffiebeker, of herbruikbaar theeglas, dus veel beter voor het milieu. En, het staat ook veel mooier in jullie koffiecorner! Daarvoor hebben we bij Fortune Coffee nu een speciale serie duurzaam servies van porselein of glas waar jullie bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een andere bedrukking op kan. Dat logo wordt erin gebrand waardoor het gewoon in de vaatwasser kan zonder te slijten. En het porselein en glas waar het servies van gemaakt is, is van hoge kwaliteit. Het is onder andere krasvrij waardoor er geen grijze kringen door het roeren in komen, en het is vaatwasser- en magnetronbestendig. Het porselein is van zo’n hoogwaardige kwaliteit, dat er geen barsten in komen en het er goed uit blijft zien.

Luxe uitstraling, duurzaam en persoonlijk

Duurzame keuzes en uitstekende kwaliteit gaan heel goed samen, zoals met de herbruikbare koffiebekers en theeglazen waar je op het werk uit kunt drinken. Met de luxe uitstraling, het duurzame karakter én de persoonlijke bedrukking erop, of erin, wordt elk koffiemoment waardevol. Of je nu met je collega’s, medewerkers of klanten aan tafel zit. Met dit herbruikbare servies maak je gegarandeerd een goede indruk.

Duurzaam drinken op het werk? Wij helpen jullie daarbij!

Wil je ook dit gepersonaliseerde servies voor jouw bedrijf? Dan helpt jouw regionale Fortune koffieadviseur je daarbij! Neem contact op met de adviseur bij jou in de buurt en hij of zij zorgt ervoor dat je het servies kunt uitzoeken en jouw wensen voor de bedrukking kunt doorgeven. Na jouw bestelling wordt een proefdruk gemaakt die je natuurlijk te zien krijgt. Is die proefdruk akkoord, dan wordt het servies op maat gemaakt en na een paar weken bij jou door de koffieadviseur persoonlijk bezorgd. Een duurzaam servies in jullie koffiecorner? Wij regelen het! 

Bron: 1) https://www.milieucentraal.nl/minder-afval/voorkom-afval/wegwerpbekertje-of-mok/

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.