• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Proefplaatsing van een koffiemachine, zo geregeld

08-04-2024

Een goede koffiemachine op het werk is essentieel. Voor jou, je collega’s en medewerkers. Maar net zo goed voor je klanten. Met een fijne kop koffie begint de dag net even beter en verloopt elke samenwerking net wat soepeler. Maar… wat is nu een goede koffiemachine? Dat verschilt per bedrijf en per organisatie. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste vindt. En wij helpen je daarbij, met een proefplaatsing van de koffiemachine bij jou op het werk.

Welke koffiemachine past het beste bij jullie bedrijf?

Net zoals dat er heel veel koffiesmaken zijn, zijn er ook veel verschillen in koffieautomaten. De een is niet per se beter dan de ander, maar de ene koffieautomaat past wel beter bij jullie bedrijf dan een andere automaat. Het maakt bijvoorbeeld uit of je alleen zo nu en dan een kop koffie aan klanten aanbiedt, of dat je een groot bedrijf hebt met een productiehal waar in de pauzes veel mensen tegelijk hun kopje koffie willen drinken. De koffieadviseur adviseert je hierin zodat je altijd een keus kunt maken uit een aantal koffiemachines die qua functionaliteiten het best passen bij jouw bedrijf en wensen.

Ervaar de koffiemachine op het werk, met een proefplaatsing

Hoe goed zo’n advies ook is, de praktijk moet altijd uitwijzen of jij het ook een fijne automaat vindt en of de koffie in de smaak valt. Daarom is bij ons altijd een proefplaatsing van de koffiemachine mogelijk. Omdat je daarmee pas echt ervaart hoe de machine werkt, of het voor iedereen duidelijk is, en natuurlijk hoe de koffie bevalt. Zo’n proefplaatsing is een vast onderdeel van onze service. Als je akkoord bent gegaan met de offerte voor een koffiemachine, dan krijg je die ‘op proef’ bij jou op locatie geleverd. De koffiemachine wordt voorzien van de koffie en benodigde ingrediënten en geheel ingesteld. Klaar voor gebruik dus, zodat jullie het zelf kunnen proberen en proeven.

Tevreden met de automaat?

Als we de automaat hebben geplaatst wordt je na een paar dagen gebeld om te bespreken hoe de automaat bevalt. Eventuele vragen worden dan meteen beantwoord en mocht je bijvoorbeeld toch een andere koffie willen dan kan dit geregeld worden. De koffieautomaat staat ongeveer 1 tot 2 weken op proef. Omdat wij altijd luisteren naar de klant en een goed advies geven, komt het eigenlijk nooit voor dat de automaat niet goed is. De meeste klanten zijn meteen heel tevreden en houden de koffiemachine.

De koffieautomaat retour sturen

Gaat een koffiemachine toch retour? Dan nemen we die mee en wordt die helemaal gereinigd. En afhankelijk van het aantal koppen koffie die ermee gezet zijn en de status van de automaat, wordt die als showroommodel in ons assortiment opgenomen. In ieder geval weet een volgende klant altijd of de koffiemachine die ze aangeboden krijgen, echt helemaal nieuw is of zo goed als nieuw.

Gratis proefplaatsing, vaste service bij Fortune Coffee

De proefplaatsing van de koffiemachine kost je helemaal niets. Wel brengen we de kosten van de koffie en andere ingrediënten in rekening. En zodra je een koffiemachine hebt gevonden die goed bevalt en blijft staan, kun je rekenen op gratis service en onderhoud gedurende 5 jaar. We komen dan regelmatig bij je langs voor onderhoud aan de koffiemachine en om de machine bij te stellen waar nodig.

De lekkerste koffie voor jouw bedrijf

Behalve een goede koffiemachine, bepaalt natuurlijk ook de koffiesoort of je de koffie lekker vindt. En ook daarin hebben we gelukkig heel veel keuze. Vind je het aanbod wat overweldigend? Geen probleem, de koffieadviseur helpt je ook daarin met advies en uitleg. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Zoetermeer, om de verschillende soorten koffies te proeven.

Ontdek de koffieservice van Fortune Coffee, ook bij jou in de regio!

De service van Fortune Coffee is een van onze voordelen. Met persoonlijk advies, de proefplaatsing van de koffiemachine en 60 maanden lang gratis service en onderhoud, zorgen we ervoor dat je steeds weer kunt genieten van lekkere koffie. Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Vraag dan bij jouw regionale koffieadviseur naar de mogelijkheden van een proefplaatsing. Dan zorgt hij of zij ervoor dat ook jullie binnenkort de dag beginnen met lekkere koffie!

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.