• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Wat doe je als bedrijf op Nationale Koffiedag 2023? Wij geven tips!

12-09-2023

26 september is het weer zover: Nationale Koffiedag! Dé dag waarop wij, en veel andere ondernemers, even extra stilstaan bij het kopje koffie en wat dat doet voor het bedrijf. Want koffie verbindt, zowel tussen de medewerkers onderling als met de klanten. De beste ideeën en mooiste samenwerkingen ontstaan vaak bij een kop koffie. Wil je als bedrijf in 2023 ook extra aandacht aan Nationale Koffiedag besteden? En daar met jouw team meteen een leuke en zinvolle dag van maken? Dan hebben wij een paar goede tips voor je!

Ontmoeten, Verbinden & Creëren

De Nationale Koffiedag is altijd op de vierde dinsdag van september. Precies een week na Prinsjesdag. De nieuwe politieke plannen voor het komende jaar zijn dan bekend wat een mooi moment is om met jouw team of met andere ondernemers te bespreken wat dat voor jullie betekent. Welke nieuwe ideeën jullie willen uitwerken en welke mensen of prospects jullie willen ontmoeten. De Nationale Koffiedag is daarom ook gericht op ontmoeten, verbinden en creëren. Nieuwe mensen ontmoeten, elkaar goed leren kennen en nieuwe ideeën of innovaties bedenken. Juist door even met een kop koffie echt de tijd te nemen, ontstaat ruimte. Ruimte voor die ontmoetingen, nieuwe creaties en verbinding.

Onze tips

Wil je dit jaar extra tijd besteden aan nieuwe ontmoetingen of het verdiepen van bestaande contacten? Dan is Nationale Koffiedag daar een prima moment voor. Wij geven je een paar leuke tips hoe je met jouw bedrijf deze 26e september kunt doorbrengen:

Ontbijt of lunch met het hele bedrijf

Samen de dag beginnen met een ontbijt of samenkomen tijdens de lunch. Tijdens een ontbijt of lunch kun je echt de tijd nemen om met elkaar te zitten en te genieten van een overheerlijke maaltijd, en natuurlijk van goede koffie. Een ontbijt of lunch met het hele bedrijf is dus een goed idee.

Netwerkmeeting op het bedrijf

Door een netwerkontmoeting kun je nieuwe relaties ontmoeten en potentiële klanten met jouw bedrijf laten kennismaken. Het is heel gemakkelijk en kan gewoon bij jullie op het bedrijf tijdens Nationale Koffiedag.

Samen sporten

Wist je dat de cafeïne in koffie de sportprestaties positief beïnvloedt? Je hebt minder kans op spierpijn en je uithoudingsvermogen verbetert. Een perfect uitje op Nationale Koffiedag is dan ook om samen te gaan sporten; een fietstocht, samen suppen of een exclusieve work-out op de lokale sportschool. Maar natuurlijk wel nadat jullie samen een kop koffie hebben gedronken!

Puzzelrit

Met elkaar in de auto, op de fiets of met een step een puzzelrit afleggen en tegen elkaar in teams strijden om de eer. Zo’n competitie-element zorgt altijd voor verbinding. En regel voor onderweg een goedgevulde picknickmand met daarbij een paar thermoskannen koffie. Dan heeft iedereen een prima uitje!

Baristacursus

Normaal sta je samen bij de koffieautomaat om een lekkere kop koffie te pakken, maar hoe leuk is het om met elkaar een cursus te doen om zelf goede koffie te zetten. Het liefst met zo’n mooi figuurtje in de crema-laag op de bonenkoffie. Een baristacursus is echt een uitje voor het team op Nationale Koffiedag!

Koffiecorner pimpen

Zou je wel willen dat elke dag Nationale Koffiedag was? Dat snappen wij als geen ander! Steek dan met elkaar op de dag zelf de handen uit de mouwen en pimp jullie koffiecorner. Wij hebben mooie accessoires, handige onderkasten en zelfs koffieautomaten waarvan de zijpanelen met jullie logo bekleed kunnen worden. Door samen te klussen, creëren jullie een fijne ontmoetingsplek, namelijk jullie perfecte koffiecorner. Hier kunnen in de toekomst waanzinnig goede samenwerkingen en ideeën ontstaan.

Wat doen jullie op Nationale Koffiedag?

Onze regionale koffieadviseurs zorgen er altijd voor dat er voldoende koffie op voorraad is en dat de koffieautomaten perfect werken. De basis voor een fijne Nationale Koffiedag is dus aanwezig. Aan jullie om die dag een leuke, mooie invulling te geven. Weet je al wat jullie gaan doen? Laat het ons weten, we zijn heel benieuwd!

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.