Soepautomaten

Soep op het werk uit de automaat

Een automaat op het werk voor een smakelijke soep; die automaten vind je bij Fortune Coffee. Zoals koffieautomaten die heet water leveren of een handige Cup-a-Soupautomaat voor verschillende smaken soep. Je kiest zelf de smaken uit ons brede assortiment. Soep uit de automaat op het werk; lekker, praktisch, gemakkelijk en vooral effectief tegen de beruchte middagdip!

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Soepautomaat

Onze koffieautomaten zijn er niet alleen voor koffie. Wie liever thee of soep neemt, haalt uit de automaat heet water en maakt daarvan à la minute een fijne kop soep, of thee natuurlijk. En met de navulverpakkingen is het zelfs mogelijk om een smakelijke soep zo uit de automaat te laten komen. Een echte soepautomaat dus, ook dat kan bij Fortune Coffee.

Soep, voor op kantoor of in de bedrijfskantine

De smaken in ons assortiment zijn heel uitgebreid: met kippen -, tomaten - en groentesoep tot de kleurrijke Chinese kip-, kerrie - en goulashsoep . Welke soep je ook wenst voor jouw kantine of kantoor, als je van ons een automaat hebt, dan kun je de soep er ook meteen bij bestellen.

Gezond tussendoortje, uit de automaat

Een gezond tussendoortje uit de automaat, daarvoor koop je dus een koffieautomaat of een compacte soepautomaat van Cup-a-Soup bij Fortune Coffee. En wil je eerst zien hoe zo’n automaat werkt? Neem dan contact op met de koffieleverancier bij jou in de buurt. Want naast koffieautomaten, levert hij dus ook soepautomaten voor op het werk.