• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Over ons pagina
Leuk je te ontmoeten

Het begint bij koffie

Nieuwe ontmoetingen en waardevolle connecties ontstaan in dé koffiecorner onder het genot van een heerlijke kop koffie. Van hieruit werken we samen om positieve impact te maken.

Heeft jouw organisatie de koffie al geregeld?

Bij Fortune Coffee begrijpen wij hoe belangrijk koffie is. Daarom bieden we jou optimaal gemak en zekerheid zodat jij, je personeel en je klanten altijd heerlijke koffie kunnen drinken. Want koffie brengt gesprekken op gang en zorgt voor een moment waarop mensen elkaar leren kennen. En dat is belangrijk, want alleen reis je sneller, maar samen kom je verder!

Help je organisatie groeien

Het is onze missie om organisaties te helpen groeien door met koffie de persoonlijke verbinding en samenwerking tussen mensen te stimuleren. Daarbij laten we zien hoe ondernemen op een duurzame wijze win-win kan zijn; dichtbij en verder weg.

Wie zijn wij?

Team Fortune Coffee

310.500

Koppen Fortune Coffee worden dagelijks gedronken door onze klanten.

150

Medewerkers die hard werken zodat jij, je medewerkers en je klanten altijd kunnen genieten van heerlijke koffie.

Klantbeoordeling

9.4

Wat doen we nu eigenlijk?

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

Ontdek de ideale koffie- & theeoplossing die past bij jouw organisatie

Ervaar zelf de mogelijkheden voor het inrichten van een koffiecorner in jouw organisatie. In ons experience center kun je niet alleen de diverse koffiemachines uitproberen en verschillende koffie- & thee melanges proeven, maar ook een dieper inzicht krijgen in onze organisatie en de kwalitatieve service die we bieden. Kies je Fortune Coffee, dan kies je voor een service die verder gaat dan het leveren van producten.

Bekijk onze experience

Duurzaam naar een mooie toekomst

Lees ons hele duurzaamheidsverhaal

Meer toekomst in Oeganda met het koffieproject van Fortune Coffee.

Dankzij het koffieproject dat wij sponsoren, hebben de koffieboeren in Oeganda de laatste jaren een enorme groei meegemaakt. Waar het leven voor velen mensen in Oeganda uitzichtloos was, hebben ze nu weer een toekomst.

Ons Oegandaproject

Recyclen

Via productrecycling besparen we nieuwe grondstoffen en voorkomen we onnodig afval.

Lees alles over recycling
Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Eerst koffie, de rest volgt vanzelf