Regio Arnhem

Erik van Lammeren
Contact
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal
Erik van Lammeren
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Wageningen
Wageningen
10
9,2
32 beoordelingen
  • Regio Arnhem

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Wij zijn jouw zakelijke koffieadviseur in de regio. Wij leveren goede en duurzame koffie uit mooie koffieautomaten. Wij snappen hoe belangrijk koffie is en zoeken samen met jou de koffieautomaat uit die het beste bij jouw bedrijf past. Zo kom je nooit meer zonder koffie te zitten.

Koffie in Arnhem met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee Arnhem zegt: ”Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Zo zetten wij bij jou de kastjes vol en regelen we het gewoon voor je. We geven je graag een goed en eerlijk advies dat past bij jouw bedrijf. Zo bouw je aan het vertrouwen en aan de relatie. Dat is veel belangrijker dan even iets snel verkopen. We vinden het dan ook een groot compliment als een klant ons als ambassadeur aanbeveelt.” Als jouw bedrijf in regio Arnhem behoefte heeft aan koffie, kun je vertrouwen op Fortune Coffee voor meer dan alleen een goede koffieautomaat. De service die wij bieden vinden we minstens zo belangrijk. Doordat wij je voorraad op tijd aanvullen zorgen we ervoor dat je nooit zonder koffie komt te zitten. Mocht je onverwacht meer koffie nodig hebben, dan hoef je ons alleen maar te bellen en wij regelen het voor je. Ook voor onderhoud of reparaties kun je ons altijd bereiken.

Lekkere koffie en meer bij Fortune Coffee regio Arnhem

We leveren niet alleen koffie, maar bieden ook andere producten aan, zoals thee, soep, waterkoelers en RVS kannen. Voor thee en andere producten hoef je dus niet naar een aparte winkel in Arnhem te gaan, maar kun je gewoon bellen met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur. Met ons totaalassortiment helpen we je graag verder.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? En wil je graag een koffieautomaat van goede kwaliteit die past bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Je hebt altijd een persoonlijke Fortune koffieadviseur die jou met een glimlach helpt. Als je wilt genieten van heerlijke koffie op jouw werkplek in de regio Arnhem, ben je bij ons aan het juiste adres!

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • De korte lijnen zijn prettig; wij regelen het voor je, van advies tot en met onderhoud
  • Kwaliteit in koffie en koffieautomaten
  • Geen contract, wel strakke service
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
25 mrt. 2024
Meer dan tevreden!
Snelle levering, klantvriendelijk, goede service & de prijs kwaliteit is in balans.
H.J. Piekschool
10
9/10
20 mrt. 2024
Goede service op veel fronten
Proefsessie met verschillende soorten koffie, waardoor wij voor onze klanten beter in staat zijn om goede koffie te serveren. Zeer snelle levering toen wij per abuis vergeten waren tijdig koffie bij te bestellen.
Gebouw 055
10
10/10
14 mrt. 2024
Zeer klant- en servicegericht
We zijn in het voortraject erg goed geïnformeerd over welke machine en welke contractvorm het best aansluit bij onze wensen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zijn relatief gezien een "kleine" klant, maar in service merken we dit niet. Ze staan altijd klaar voor ons. Er wordt nu aanzienlijk meer koffie gedronken op kantoor, de koffie is heerlijk en ook hier is voldoende keus in qua bonen etc. Wij zijn enorm blij met Fortune Coffee.
Kinderopvang Wageningen
10
9/10
06 mrt. 2024
Klant sinds 2013
Prima leverancier en lekkere koffie
Van der Werf Recreatie
10
9/10
05 mrt. 2024
gewoon top
goed bedrijf snel en duidelijke afspraken
chris struijk metaalrecycling