Regio Twente

Rob Pierik
Contact
Kollergang 9 B
7773 NG Hardenberg
Rob Pierik
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Twente
Twente
10
9,2
20 beoordelingen
  • Regio Twente

De koffieleverancier bij jou in de buurt

In regio Twente en omstreken zijn wij dé leverancier van zakelijke koffieautomaten en koffie. Wij begrijpen dat koffie op de werkvloer van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige en duurzame koffie uit mooie koffieautomaten die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie.

Koffie in regio Twente met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Twente zegt: ”Ik kom uit een ondernemersgezin en wilde zelf ook ondernemen. Dat doe ik sinds 2004 in Twente met koffie van Fortune Coffee. Bij mij kun je rekenen op eerlijk advies en dat ik net dat stapje meer voor je zet. Het mooiste is tenslotte als je tevreden bent over de koffie en mijn dienstverlening.”

Naast goede koffieautomaten en de beste koffie, leveren wij dus ook uitstekende service in regio Twente. Dit vinden wij het allerbelangrijkst. Zo zorgen we ervoor dat de voorraad altijd op peil is zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. En mocht de voorraad onverwachts opraken, dan kunt je ons altijd bellen. Daarnaast kunnen wij snel langskomen, bijvoorbeeld als je een storing aan je koffieautomaat hebt. Omdat wij in de regio gevestigd zijn, zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel bij jouw bedrijf of organisatie zijn.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio Twente

Naast koffie zijn er op de werkvloer nog andere essentiële producten, zoals water, thee, servies, suiker en nog veel meer. Bij Fortune Coffee bieden wij een uitgebreid assortiment, waarmee je de koffiecorner helemaal compleet kunt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw voorraadkasten maandelijks gevuld zijn met de gewenste producten. Wil je hier een keer verandering in brengen? Dan is dat geen enkel probleem. Bij de volgende levering passen we de producten naar wens aan.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd in de buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie. Door deze relatie begrijpen we jou en jouw bedrijf goed, waardoor we precies weten welke producten we moeten leveren. We kunnen jullie snel voorzien van verse koffie, zonder gedoe. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Actie-Legato

Waarom kiezen voor Fortune
  • Een heel tevreden klant, daar doen we het voor
  • We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen
  • Geen contract, wel strakke service
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
10/10
27 feb. 2024
Goed geregeld
Goede service
Rijschool van der Vinne
10
8/10
10 jan. 2024
Uitstekende service
Super snel en goed geregeld allemaal
Danny wigger
10
10/10
21 dec. 2023
Top service!
Mijn ervaring met de mensen van Fortune Coffee is top, zowel bij een sporadische storing als bij de levering van producten.
Jos Elderink
10
8/10
15 dec. 2023
Goede service en kwaliteit
Zeer vriendelijk en meedenkend
Apk Station Lanjouw
10
10/10
04 dec. 2023
En zo nu en dan een pak koeken erbij.
Mooi dichtbij.
Rek, Hardenberg.