Regio Twente
Rob Pierik

Rob Pierik Ondernemer
Stuur een email
06 - 10 89 65 43


Contact

Regio Twente
Postbus 414
7770 AK Hardenberg

twente@fortune.nl
0523 - 27 24 32

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Ik kom uit een ondernemersgezin en wilde zelf ook ondernemen. En dat doe ik sinds 2004 in Twente met koffie van Fortune. Bij mij kun jij rekenen op eerlijk advies en dat ik net dat stapje meer voor je zet. Het mooiste is tenslotte als je tevreden bent over de koffie en mijn dienstverlening.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Het klantcontact maakt elke dag weer anders.
  • Met steeds nieuwe ontwikkelingen blijft de koffiebranche boeiend.
  • Mijn koffie: Een dubbele espresso!
Medewerkers Regio Twente


Gert Schroer van Sphere Nederland
”Rob is een eerlijk en degelijk zakenman, die de klant ziet staan. Dienstverlening staat op een hoog niveau, we doen nooit een tevergeefs beroep op hem.”

Jos Warrink van Autobedrijf Juurlink
”Vriendelijk geholpen, ook door de nieuwe collega. Korte lijnen, persoonlijk contact.”

Je ziet ons onder andere in: de regio Dinkelland, regio Twenterand en Euregio Enschede. Daarnaast vind je ons op industrieterreinen in Enschede en Oldenzaal: Josink Es, Kennispark, Hazewinkel, Westerval, Zuiderval, Marssteden, Hanzepoort, Westermaat, Oosterveld en Jufferbeek Zuid.

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .