• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Kollergang 9B, 7773 NG Hardenberg

Regio Twente

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Twente

Klantbeoordeling

9.2
Rob Pierik

Rob Pierik

Ondernemer Fortune Coffee regio Twente

”Ik kom uit een ondernemersgezin en wilde zelf ook ondernemen. Dat doe ik sinds 2004 in Twente met koffie van Fortune Coffee. Bij mij kun je rekenen op eerlijk advies en dat ik net dat stapje meer voor je zet. Het mooiste is tenslotte als je tevreden bent over de koffie en mijn dienstverlening.”

Rob Pierik - Fortune Coffee regio Twente

In regio Twente en omstreken zijn wij dé leverancier van zakelijke koffieautomaten en koffie. Wij begrijpen dat koffie op de werkvloer van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige en duurzame koffie uit mooie koffieautomaten die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie.


Koffie met een persoonlijke service

Naast goede koffieautomaten en de beste koffie, leveren wij dus ook uitstekende service in regio Twente. Dit vinden wij het allerbelangrijkst. Zo zorgen we ervoor dat de voorraad altijd op peil is zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. En mocht de voorraad onverwachts opraken, dan kunt je ons altijd bellen. Daarnaast kunnen wij snel langskomen, bijvoorbeeld als je een storing aan je koffieautomaat hebt. Omdat wij in de regio gevestigd zijn, zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel bij jouw bedrijf of organisatie zijn.


De lekkerste koffie en meer

Naast koffie zijn er op de werkvloer nog andere essentiële producten, zoals watertheeserviessuiker en nog veel meer. Bij Fortune Coffee bieden wij een uitgebreid assortiment, waarmee je de koffiecorner helemaal compleet kunt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw voorraadkasten maandelijks gevuld zijn met de gewenste producten. Wil je hier een keer verandering in brengen? Dan is dat geen enkel probleem. Bij de volgende levering passen we de producten naar wens aan.


Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd in de buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie. Door deze relatie begrijpen we jou en jouw bedrijf goed, waardoor we precies weten welke producten we moeten leveren. We kunnen jullie snel voorzien van verse koffie, zonder gedoe. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Fortune Coffee regio Twente levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Hardenberg, Almelo, Rijssen en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
27 feb. 2024
Goed geregeld
Goede service
Rijschool van der Vinne
10
8/10
10 jan. 2024
Uitstekende service
Super snel en goed geregeld allemaal
Danny wigger
10
10/10
21 dec. 2023
Top service!
Mijn ervaring met de mensen van Fortune Coffee is top, zowel bij een sporadische storing als bij de levering van producten.
Jos Elderink
10
8/10
15 dec. 2023
Goede service en kwaliteit
Zeer vriendelijk en meedenkend
Apk Station Lanjouw
10
10/10
04 dec. 2023
En zo nu en dan een pak koeken erbij.
Mooi dichtbij.
Rek, Hardenberg.
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Twente

Rob Pierik

Ondernemer

Eeuwe Jacobi

Servicemedewerker

Gerrit Bril

Servicemedewerker

Roy Werink

Servicemedewerker

Fortune Coffee regio Twente in beeld