Regio Valkenswaard

Freddy Kerkhofs
Contact
De la Minestraat 1c
6021 PJ Budel
Freddy Kerkhofs
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Valkenswaard
Valkenswaard
10
9,2
33 beoordelingen
  • Regio Valkenswaard

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Fortune Coffee regio Valkenswaard staat voor je klaar als dé leverancier van heerlijke koffie voor jouw bedrijf. We begrijpen dat koffie op de werkvloer van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige en duurzame koffie uit mooie koffieautomaten die perfect aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf of organisatie.

Koffie in regio Valkenswaard met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Valkenswaard zegt: “Koffie moet je zelf proeven, en het liefst samen drinken. Dat kan bij ons! In onze showroom waar iedereen welkom is. Natuurlijk staan we ook daarbuiten voor jou klaar. Met eerlijke adviezen omdat we je echt goed willen helpen en ervoor willen zorgen dat je tevreden bent. Vandaar dat we ook altijd snelle service leveren.”

Natuurlijk is lekkere koffie uit een goed functionerende koffieautomaat essentieel, maar voor ons staat een goede service voorop. Niemand wil zonder koffie komen te zitten, daarom zorgt Fortune Coffee ervoor dat jouw voorraad altijd op peil is. Mocht deze onverhoopt toch opraken, dan kun je ons altijd bereiken. Bovendien zijn we snel ter plaatse, bijvoorbeeld als er een storing is aan je koffieautomaat. We zijn immers regionaal actief en altijd in de buurt. Dit stelt ons ook in staat om een persoonlijke relatie met jou en je bedrijf op te bouwen.

De lekkerste koffie, thee en meer bij Fortune Coffee regio Valkenswaard

Naast koffie zijn er nog diverse andere benodigdheden op de werkvloer, zoals water, thee, cacao, melk en suiker. Fortune Coffee biedt een uitgebreid assortiment waarmee je je koffiecorner volledig compleet kunt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw voorraadkast maandelijks wordt aangevuld met de gewenste producten. Wil je hier een keer verandering in brengen? Dat is geen enkel probleem. Bij de volgende levering passen we de producten naar jouw wensen aan.

Ook Fortune Coffee op het werk?

We zijn altijd in jouw buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie. Door deze relatie begrijpen we jou en jouw bedrijf goed, waardoor we precies weten waar jij en je collega's van genieten. We kunnen je snel voorzien van verse koffie, zonder gedoe. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fortune Coffee regio Valkenswaard levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Eindhoven, Weert, Nuenen, Deurne en omstreken.

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • Wij durven ook nee te zeggen, als dat het beste advies is
  • Ik weet wat ik beloof en kom het dus ook na
  • Onze klanten weten ons altijd te vinden door het goede persoonlijke contact
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Ook bij jou in de buurt
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
10/10
25 mrt. 2024
Top bedrijf
Uitstekend
Depolim
10
8/10
25 mrt. 2024
Fortune bedankt!
Makkelijk afspraken mee te maken en altijd fijn dat ze ook echt meedenken met jou!
Tom!Trainer
10
10/10
20 mrt. 2024
Goede koffie en goede service
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Fortune. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, zeer goede en snelle service en goede koffie.
Centrum voor Beweging & Therapie
10
9/10
14 mrt. 2024
goede Koffie met goede service
Leuk bedrijf wat je vraagt wordt direct geleverd, met vakkundig personeel
Beerten Keukens Budel
10
9/10
07 mrt. 2024
vriendelijkheid en erg behulpzaam
Wens van onze studenten om een koffiezetapparaat te plaatsen in onze aula. In contact met de firma Fortune en dachten mee, goed advies, uitvoering en prima assortiment. Onze studenten zijn er blij mee.
De Rooi Pannen afdeling Toerisme, Leisure & Marketing