• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
De la Minestraat 1c, 6021 PJ Budel

Regio Valkenswaard

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Twente

Klantbeoordeling

9.2
Freddy Kerkhofs

Freddy Kerkhofs

Ondernemer Fortune Coffee regio Valkenswaard

“Koffie moet je zelf proeven, en het liefst samen drinken. Dat kan bij ons! In onze showroom waar iedereen welkom is. Natuurlijk staan we ook daarbuiten voor jou klaar.”

Freddy Kerkhofs - Fortune Coffee regio Valkenswaard

Fortune Coffee regio Valkenswaard staat voor je klaar als dé leverancier van heerlijke koffie voor jouw bedrijf. We begrijpen dat koffie op de werkvloer van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige en duurzame koffie uit mooie koffieautomaten die perfect aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf of organisatie.


Koffie met een persoonlijke service

Natuurlijk is lekkere koffie uit een goed functionerende koffieautomaat essentieel, maar voor ons staat een goede service voorop. Niemand wil zonder koffie komen te zitten, daarom zorgt Fortune Coffee ervoor dat jouw voorraad altijd op peil is. Mocht deze onverhoopt toch opraken, dan kun je ons altijd bereiken. Bovendien zijn we snel ter plaatse, bijvoorbeeld als er een storing is aan je koffieautomaat. We zijn immers regionaal actief en altijd in de buurt. Dit stelt ons ook in staat om een persoonlijke relatie met jou en je bedrijf op te bouwen.

De lekkerste koffie, thee en meer 

Naast koffie zijn er nog diverse andere benodigdheden op de werkvloer, zoals watertheecacaomelk en suiker. Fortune Coffee biedt een uitgebreid assortiment waarmee je je koffiecorner volledig compleet kunt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw voorraadkast maandelijks wordt aangevuld met de gewenste producten. Wil je hier een keer verandering in brengen? Dat is geen enkel probleem. Bij de volgende levering passen we de producten naar jouw wensen aan.

Ook Fortune Coffee op het werk?

We zijn altijd in jouw buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie. Door deze relatie begrijpen we jou en jouw bedrijf goed, waardoor we precies weten waar jij en je collega's van genieten. We kunnen je snel voorzien van verse koffie, zonder gedoe. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Fortune Coffee regio Valkenswaard levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Eindhoven, Weert, Nuenen, Deurne en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
25 mrt. 2024
Top bedrijf
Uitstekend
Depolim
10
8/10
25 mrt. 2024
Fortune bedankt!
Makkelijk afspraken mee te maken en altijd fijn dat ze ook echt meedenken met jou!
Tom!Trainer
10
10/10
20 mrt. 2024
Goede koffie en goede service
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Fortune. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, zeer goede en snelle service en goede koffie.
Centrum voor Beweging & Therapie
10
9/10
14 mrt. 2024
goede Koffie met goede service
Leuk bedrijf wat je vraagt wordt direct geleverd, met vakkundig personeel
Beerten Keukens Budel
10
9/10
07 mrt. 2024
vriendelijkheid en erg behulpzaam
Wens van onze studenten om een koffiezetapparaat te plaatsen in onze aula. In contact met de firma Fortune en dachten mee, goed advies, uitvoering en prima assortiment. Onze studenten zijn er blij mee.
De Rooi Pannen afdeling Toerisme, Leisure & Marketing
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Valkenswaard

Freddy Kerkhofs

Ondernemer

Sjors Uitjens

Verkoopadviseur

Ronny Feijen

Servicemedewerker

Stan Hendriks

Servicemedewerker

Stefan Ras

Servicemedewerker

Willem van der Heijden

Servicemedewerker

Linda Wilms

Administratie

Fortune Coffee regio Valkenswaard in beeld