• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Landaasweg 2D, 3931 GA Woudenberg

Regio Barneveld

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Barneveld

Klantbeoordeling

9.1
Rudolf Kaashoek

Rudolf Kaashoek

Ondernemer Fortune Coffee regio Barneveld

"Wie wil kunnen rekenen op een goede kop koffie, die rekent op mij. Ik zorg samen met mijn team voor de koffie in deze mooie regio. In 2015 startte ik bij Fortune Coffee en sinds 2022 ben ik ondernemer in de regio Barneveld. "

Rudolf Kaashoek - Fortune Coffee regio Barneveld

Voor de beste koffie op het werk ben je bij Fortune Coffee regio Barneveld aan het juiste adres. Wij snappen namelijk hoe belangrijk koffie is en zoeken samen met jou de koffieautomaat die het beste bij jouw bedrijf past. Zo kun je optimaal genieten van heerlijke koffie uit een goede automaat.


Koffie met een persoonlijke service

Naast heerlijke koffie uit goed werkende koffieautomaten, vinden wij service heel erg belangrijk. Je wilt namelijk nooit zonder koffie komen te zitten. Wij zitten dichtbij en kunnen je snel helpen. Heb je bijvoorbeeld een storing aan je koffiemachine of is je voorraad onverwachts bijna op? Dan kun je jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur bellen en hij of zij lost het op. We bouwen een persoonlijke relatie met je op, maken heldere afspraken, geven eerlijk advies en onze service komt altijd met een glimlach. 


De lekkerste thee en meer bij Fortune Coffee regio Barneveld 

In de regio Barneveld kun je bij ons terecht voor heerlijke koffie, maar daarnaast leveren wij nog veel meer producten. Denk hierbij aan theesoepcacao en topping. Maar ook aan producten als servies en accessoires voor in de koffiecorner. Wij bieden een totaalassortiment aan. Ben je benieuwd naar een van onze producten en wil je die uitproberen? Dan hoef je het alleen maar door te geven en wij zorgen ervoor dat we het met de volgende levering meenemen. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

Wij zitten vlakbij en bouwen een mooie relatie met je op. Hierdoor kennen we jouw bedrijf en je persoonlijke voorkeuren en kunnen we je ook zo goed mogelijk adviseren. Zo regel je alles met dezelfde persoon en heb je snel nieuwe koffie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Fortune Coffee regio Barneveld levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Scherpenzeel, Lunteren, Voorthuizen, Nijkerk en Kootwijkerbroek.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
9/10
07 mrt. 2024
super service
ook na de overname verloopt alles uitstekend, met geweldige service
Wilco v Ginkel
10
9/10
19 dec. 2023
de beste koffie
hele goede en betrouwbare contacten met rudolf kaashoek ga zo door
Teus van der Lee
10
9/10
31 okt. 2023
Goede kwaliteit en prima service
Wij zijn al heel wat jaren tevreden klant van Fortune. Goede service en goede producten. Een heerlijke kop koffie in no time!
Hageman
10
9/10
31 okt. 2023
Perfecte service en lekkere koffie
Prima man die direct komt als ik hem mail dat de bijna koffie op is.
Warring Kleding Ederveen
10
10/10
24 okt. 2023
snel en duidelijk
snel vriendelijk duidelijk
j
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Barneveld

Rudolf Kaashoek

Ondernemer

Evan Hardeman

Servicemedewerker

Marieke Kaashoek

Administratie

Fortune Coffee regio Barneveld in beeld