• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
De Grift 27, 7711 EP Nieuwleusen

Regio Dalfsen

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Dalfsen

Klantbeoordeling

9.4
Jeroen Heling

Jeroen Heling

Ondernemer bij Fortune Coffee regio Dalfsen

Voor mij is het ondernemerschap bij Fortune Coffee een lot uit de loterij. Ik vind het concept geweldig en ook onze service en de kwaliteit zijn super. Koffie is daarnaast ook iets van iedereen, bijna iedereen staat ermee op!

Jeroen Heling Fortune Coffee regio Dalfsen

Jeroen Heling - Fortune Coffee regio Dalfsen

Is jouw bedrijf gevestigd in Dalfsen en omstreken en ben je op zoek naar lekkere koffie? Dan ben je bij Fortune Coffee aan het juiste adres. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk koffie is en zoeken samen met jou de koffieautomaat uit die bij jouw bedrijf past. Wij leveren lekkere, duurzame koffie uit goede koffieautomaten.

Koffie met een persoonlijke service

Een goede service vinden wij heel belangrijk, maar wat houdt dit precies in? Wij zijn altijd in de buurt dus we kunnen snel schakelen als je voorraad op is of als je koffiemachine een storing heeft. Op basis van jouw verbruik vullen wij om de paar weken jouw voorraad aan. We stellen de koffiemachine af op jouw wensen, waardoor de beste smaak gegarandeerd is. En veranderd de smaak? Dan stellen we de koffieautomaat opnieuw af. Voor vragen kun je ons bellen of mailen, we staan altijd voor je klaar. Naast een koffiemachine van goede kwaliteit levert Fortune Coffee regio Dalfsen dus ook de beste service.

De lekkerste thee en meer

Naast koffie leveren wij ook andere producten, zoals theeservies, accessoires voor de koffiecorner, waterautomaten en nog veel meer. Voor lekkere koffie of thee hoef je dus niet naar een winkel in Dalfsen te gaan, wij regelen het voor je. Wil je een keer een nieuw product uitproberen? Dat is ook geen probleem. Je hoeft het ons maar te laten weten en wij nemen het mee met de volgende levering.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Voor de beste koffie op het werk staat Fortune Coffee regio Dalfsen voor je klaar. Je kunt je persoonlijke Fortune koffieadviseur altijd bellen. Wij zitten vlakbij jou en kennen jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Je regelt alles rechtsreeks met dezelfde persoon. Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we bespreken het graag onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Fortune Coffee regio Zwolle levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Meppel, Nieuwleusen, Ommen, Dedemsvaart, Staphorst en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

icoon persoonlijke service

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Icoon Snelle levering, altijd dichtbij

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

icoon 60 maanden gratis service & onderhoud

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

icoon Geen contract

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Dalfsen

Jeroen Heling

Ondernemer