• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Dwarsdijk 8b, 3945 LC Cothen

Regio Kromme Rijnstreek

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Kromme Rijnstreek

Klantbeoordeling

9.6
Ton van Amerongen

Ton van Amerongen

Ondernemer Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek

”Met onze klanten hebben wij regelmatig contact, zo ontstaat er een goede relatie. En dat is fijn, want dan weten ze ons ook te vinden als er wat is. Om te zorgen dat jij tevreden blijft, regelen wij het graag goed en snel voor je met een persoonlijke service. En natuurlijk met de lekkerste koffie, maar dat mag je zelf proeven!”

Ton van Amerongen - Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek

Ben je op zoek naar een professionele koffieautomaat in regio Kromme Rijnstreek? Dan kun je terecht bij Fortune Coffee. Wij begrijpen de essentie van goede koffie en leveren daarom hoogwaardige en milieuvriendelijke koffie vanuit onze representatieve koffieautomaten. Niet alleen zijn we jouw koffieleverancier, maar we bieden ook advies op maat. Samen vinden we de perfecte automaat die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.


Koffie met een persoonlijke service

Wij streven ernaar om jou te voorzien van heerlijke koffie, maar we vinden het ook belangrijk om uitstekende service te bieden. Daarom zijn wij gevestigd in de regio. Op die manier zijn we bekend met jou, jouw bedrijf en jouw klanten, bezoekers en medewerkers. Dit stelt ons in staat om precies te leveren wat nodig is en om de voorraad op peil te houden. Mocht de voorraad toch een keer opraken of als er een probleem is met je koffieautomaat, dan staan wij altijd paraat. We lossen het probleem graag voor je op, zodat je ongestoord kunt genieten van de beste koffie in de regio Kromme Rijnstreek.


Lekkere koffie, thee en meer 

Naast koffie zorgen wij er ook voor dat je kunt genieten van thee en een breed scala aan andere producten. Denk hierbij aan producten zoals soep, accessoires voor de koffiecorner en servies. Wij bieden een compleet assortiment aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de voorraad en gewoon kunt genieten van je kopje koffie of thee. Wil je graag nieuwe producten of smaken uitproberen? Laat het ons weten en we nemen het mee met je volgende bestelling.


Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn regionaal gevestigd en kennen jou. Je kunt direct contact opnemen met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur voor vragen, bestellingen, service, onderhoud en bij eventuele problemen. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek levert onder andere koffie en koffieautomaten in de regio’s Houten, Wijk bij Duurstede, Zeist, Bunnik, Culemborg, Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

De Fortune Coffee Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Bij Fortune Coffee zorgen we ervoor dat je oude koffieautomaat wordt opgehaald en gerecycled.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
06 mrt. 2024
Zeer betrouwe bare partner
Snel, goed en nooit problemen.
Gerrit
10
10/10
28 feb. 2024
Fortune coffee, altijd met een glimlach genieten.
Fortune Coffee is een fijn bedrijf, er is altijd direct contact, hele goede service, snelle oplossingen en uitstekende koffie. Ton met zijn team zijn toppers!!
Eva
10
9/10
19 jan. 2024
waardering
uitstekend
dorpshuis "de Toekomst "Langbroek
10
9/10
21 dec. 2023
Vriendelijke mensen met verstand van zaken. En komen afspraken goed na
Uitstekende
Rob Veenendaal
10
10/10
20 dec. 2023
Heel blij mee
Top
Loes Reijerse Cafetaria hoogland
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Kromme Rijnstreek

Ton van Amerongen

Ondernemer

Diederik Geurtsen

Servicemedewerker

Sander Peters

Servicemedewerker

Steven Imminkhuizen

Servicemedewerker

Werner Mulder

Servicemedewerker

Silvia Vernooij

Adminstratie

Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek in beeld