• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Bernadettelaan 41, 6374 BC Landgraaf

Regio Landgraaf

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Landgraaf

Klantbeoordeling

9.0
Ricardo Schepers

Ricardo Schepers

Ondernemer Fortune Coffee regio Landgraaf

“Omdat ik al 12,5 jaar werkzaam ben als service allrounder is de passie voor koffie bij mij gegroeid. Ik lever mijn service met een grote glimlach, ik doe wat ik beloof en mijn klanten kunnen altijd op mij rekenen. Doordat ik alleen in de regio lever ken ik mijn klanten, dit is uniek. Een goede service staat altijd voorop.”

Ricardo Schepers - Fortune Coffee regio Landgraaf

Fortune Coffee regio Landgraaf is jouw zakelijke koffieleverancier voor heerlijke koffie op de werkvloer. Wij begrijpen de waarde van koffie in een zakelijke omgeving en daarom voorzien wij jou van de beste duurzame koffie, rechtstreeks uit stijlvolle koffieautomaten die naadloos passen bij jouw bedrijf.


Koffie met een persoonlijke service

Goede koffie en goedwerkende koffieautomaten zijn vanzelfsprekend, maar wat wij nog belangrijker vinden is een uitstekende service. Niemand wil namelijk zonder koffie komen te zitten. Fortune Coffee zorgt ervoor dat je altijd koffie op voorraad hebt. Mocht je toch onverwachts zonder koffie komen te zitten kun je ons gewoon bellen. Doordat wij in de regio zitten zijn we altijd dichtbij, daardoor staan we snel voor je klaar en kunnen we een persoonlijke relatie met je opbouwen.


De lekkerste koffie en meer

Naast koffie zijn er natuurlijk ook nog andere producten die essentieel zijn op de werkvloer, zoals watertheemelksuiker en servies. Bij Fortune Coffee bieden wij een totaalassortiment aan, waardoor je je koffiecorner volledig compleet maakt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw voorraadkast maandelijks gevuld is met de gewenste producten. Als je eens wilt variëren in producten is dat geen probleem. Wij kunnen je daarin adviseren en zorgen er met de volgende levering voor dat de gewenste producten geleverd worden.


Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd dichtbij en vinden het opbouwen van persoonlijke relaties belangrijk. Hierdoor kennen we jou en je bedrijf en weten we wat jullie nodig hebben. Op deze manier kunnen wij de perfecte service leveren. Wij voorzien je snel en zonder gedoe van verse koffie en alle andere producten. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fortune Coffee regio Landgraaf levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Echt, Sittard, Elsloo, Heerlen, Kerkrade en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Landgraaf

Ricardo Schepers

Ondernemer

Michelle Schepers - Spierts

Administratie

Fortune Coffee regio Landgraaf in beeld