• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Rietdekkersweg 6C, 3449 JC Woerden

Regio Woerden - Gouda

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service
Regio Woerden - Gouda

Klantbeoordeling

9.4
Nico Both

Nico Both

Ondernemer Fortune Coffee regio Woerden - Gouda

“Klanten geheel ontzorgen, dat doe ik in de regio Woerden met koffie bij mijn klanten. Ik help ze verder met uitstekende service, door mijn afspraken na te komen en vooral met goed persoonlijk contact. Dat is dus topservice met smaak!”

Nico Both - Fortune Coffee regio Woerden - Gouda

Als jouw zakelijke koffieadviseur zijn wij de ideale partner voor het vinden van een koffiemachine voor op het werk. Wij begrijpen de waarde van koffie en streven ernaar om duurzame en hoogwaardige koffie te leveren, rechtstreeks uit prachtige en betrouwbare koffieautomaten. Samen zullen we de perfecte koffieautomaat kiezen die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Met ons regionale bereik kunnen wij snel ter plaatse zijn en bieden wij snelle en efficiënte service. Zo kun je altijd genieten van de beste koffie met Fortune Coffee regio Woerden!


Koffie met een persoonlijke service

Bij Fortune Coffee vinden we het belangrijk dat je nooit zonder koffie komt te zitten. Wij zorgen er dus voor dat je altijd een voorraad hebt. En mocht je onverhoopt toch zonder voorraad komen te zitten, dan staan we altijd klaar als je ons belt. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk koffie is. Ook voor andere problemen, zoals een koffiemachine reparatie in regio Woerden, kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je zo snel mogelijk omdat we veel waarde hechten aan een goede relatie met onze klant.

De lekkerste thee en meer 

Naast onze heerlijke koffie hebben wij ook andere producten in ons assortiment, zoals theemelk en soep. Wij bieden een totaalassortiment aan waardoor je nooit meer koffie of thee in een winkel in Woerden hoeft te halen. Wij brengen het gewoon naar je werkplek toe. Of het nu gaat om koffie, thee, melk of soep, wij voldoen aan al jouw behoeften. Samen zorgen we ervoor dat je nooit misgrijpt en altijd kunt genieten van een ruime keuze aan kwaliteitsproducten.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn gevestigd bij jou in de regio en kennen jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren goed. Met ons moto ‘Eerst koffie’ streven we ernaar dat je altijd kunt genieten van je perfecte kop koffie. Je regelt alles rechtstreeks met jouw regionale Fortune koffieadviseur. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op! Jouw zakelijke koffieleverancier voor de regio Woerden en omstreken. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf.

Fortune Coffee regio Woerden levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Mijdrecht, Vinkeveen, Reeuwijk, Kamerik en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
8/10
13 sep. 2023
lekkere koffie
De service van Fortune is enthousiast en accuraat. Aan de basis is op een fijne manier meegedacht welk apparaat/welke bonen het beste bij ons gebruik passen. Lekkere koffie uit een makkelijk te bedienen apparaat. Maar ook het gemak van warm water voor onze theedrinkers.
Astrid/team CBS De Brug
10
9/10
06 sep. 2023
Goede service en leveribng
Uitstekend advies gekregen bij de aanschaf. Aflevering en nazorg zijn heel goed.
Annelies
10
9/10
29 jun. 2023
Uitstekende service
Vriendelijk,duidelijk, goede service, meedenkend
AutoFirst Gouda
10
10/10
29 jun. 2023
Heerlijke koffie en uitstekende service
Fortune levert goede kwaliteit koffie en lost problemen adequaat op (als er al problemen ontstaan…) De machines van Fortune zijn zeer degelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Van ons krijgen ze een 10 !
Physical Fitness Woerden
10
10/10
03 apr. 2023
super bedrijf
Nico komt altijd bij ons leveren op onze school vriendelijk goed service ,en altijd mee denkend . met een woord super
frans

Ontmoet het team van Regio Woerden - Gouda

Nico Both

Ondernemer

Janine Both

Administratie

Fortune Coffee regio Woerden-Gouda in beeld