Werken bij Fortune Coffee

Werken bij Fortune Coffee of als franchisenemer?

‘Eerst koffie’ hoor je overal, maar vooral hier bij ons. Koffie ontspant, haalt de stress weg en zorgt voor een goede sfeer. En dat typeert ook Fortune Coffee. Of je nu bij een van de franchisenemers in het land werkt of op de centrale organisatie in Zoetermeer, je hebt altijd te maken met klant- en servicegerichte, flexibele mensen. Spreekt je dat aan en ben je zelf ook zo? Dan zoeken wij jou!

Ben jij ondernemend en wil je graag zelf als franchisenemer van een regio in Nederland een succes maken? Lees dan meer over onze franchiseorganisatie en kijk of er nog een regio bij jou in de buurt beschikbaar is.

 

Vacatures Regio's

Vacatures Bedrijfsleider

Ben jij een talentvolle bedrijfsleider die zich in de wondere wereld van koffie wilt onderdompelen? Kijk dan eerst op onze vrije regio pagina of jouw regio beschikbaar is!

 

Vacatures Centrale Organisatie

Voor onze centrale organisatie in Zoetermeer zijn wij op zoek naar:


Stageplaatsen Centrale Organisatie

  • Op dit moment zijn wij niet opzoek naar stagiaires 

Fortune Coffee hecht belang aan jong talent! We vinden het belangrijk dat er ruimte is om je voldoende aandacht en begeleiding te geven, want alleen op die manier kun je samen groeien en leren. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken of er een mooie match is! 

 

Ben jij erg benieuwd naar het gezicht achter Fortune Coffee? Bekijk het filmpje hieronder!