Koffie van ver met persoonlijke service dichtbij: de voordelen van Fortune Coffee

Leestijd: 5 minuten

 

Het spreekwoord “Wat van ver komt, is lekker” klopt wat ons betreft slechts deels. Koffie komt natuurlijk van ver en de koffie van Fortune Coffee is lekker. Maar wat onze klanten misschien nog wel meer waarderen, is onze persoonlijke en snelle service die juist van de koffieleverancier van dichtbij komt. Persoonlijke service van dichtbij, dat is dan ook een groot voordeel van Fortune Coffee.

Topkwaliteit en meer

De koffie moet natuurlijk goed zijn, dat is het allerbelangrijkste. Daar zorgen we voor met topkwaliteit in de koffie zelf. Onze koffie heeft een betrouwbare smaak door het zorgvuldig branden en melangeren van de bonen en door de koffieautomaten die we helemaal naar wens afstellen. Lekkere koffie is dan ook vanzelfsprekend bij ons. Maar er is meer. Zoals persoonlijke service en snelle leveringen door jouw vaste koffieleverancier die altijd in de buurt is.

Snelle service voor de voorraad, onderhoud en storingen

Met jouw bedrijf of organisatie ben je al druk zat. Wij snappen dat je geen zin en tijd hebt om steeds de koffie, thee, suiker en alle andere ingrediënten bij te moeten houden. Ook het bijhouden van de voorraad neemt veel tijd in beslag. Of nog erger, ’s ochtends ontdekken dat er geen koffie meer is. Daar heb je toch geen zin in? Bij ons hoeft dat ook niet. Jouw koffieleverancier regelt het namelijk voor je. Die weet wat jij nodig hebt, wat er in de voorraadkasten staat en hoe snel het opgaat. Zo kan hij er ook voor zorgen dat alle producten op tijd aangevuld worden zodat je nooit misgrijpt. Gaat de voorraad toch een keer sneller doordat er bijvoorbeeld een grote bijeenkomst is geweest? Dan hoef je maar te bellen en hij levert direct een nieuwe voorraad. Snel, want hij zit dichtbij. Daardoor kent hij jouw bedrijf en spreekt hij jouw taal. Ons kent ons zeg maar. Dat werkt wel zo prettig.

Met een Fortune-ondernemer in de buurt kun je er ook op rekenen dat er altijd koffie in het bedrijf is. Niet alleen omdat het op voorraad is, maar ook doordat de koffieautomaat goed werkt. Het onderhoud wordt regelmatig uitgevoerd door de koffieleverancier en als er toch eens een storing is, dan is hij vlakbij en lost hij het snel voor je op. Want zeg nou zelf, waar wordt nu goed gewerkt als er geen koffie is? Daarom houden wij de koffieautomaat draaiend en kan iedereen bij jouw bedrijf ook lekker doorwerken.

Duurzame koffie

Een ander voordeel van een koffieleverancier in de buurt is dat het ook veel duurzamer is. De koffie komt van ver, maar eenmaal in Nederland zorgen we ervoor dat het met zo min mogelijk gereden kilometers bij jou in de voorraadkast komt. De distributie gaat vanuit onze centrale organisatie naar de regio’s. Van daaruit is het nog maar een kort stukje naar jouw bedrijf. Zo leveren we maatwerk zonder dat we het milieu onnodig belasten.

Persoonlijke service, beloofd

Die persoonlijke service dichtbij wordt door onze klanten altijd enorm gewaardeerd. Ze krijgen direct de juiste persoon aan de lijn én het is iemand die hun bedrijf kent. Het lijkt iets kleins, maar het maakt het samenwerken zoveel prettiger en praktischer. Daarom is de persoonlijke service dichtbij één van onze beloftes. Je kunt erop rekenen dat jouw koffieleverancier er voor jou is, snel bij je is en goede kennis van zaken heeft.

Ook deze heerlijke koffie op het werk?

Lekkere koffie komt dan wel van ver, maar de koffieleverancier van dichtbij zorgt ervoor dat je het ook elke dag weer op het werk kunt drinken en bij je klanten kunt aanbieden. Ben je benieuwd naar demogelijkheden? Neem dan contact op met jouw regionale koffieleverancier!