Bij Lifelines kozen ze voor de goede koffie van Fortune, en genieten nu ook van de vele theesmaken!

Leestijd: 4,5 minuten

Met veel koffieleuten op de werkvloer is koffie bij Lifelines bijna van levensbelang. Na de verhuizing naar Roden was er dan ook een duidelijke wens; in het nieuwe pand moet de koffie echt goed zijn. De keus viel op Fortune Coffee, waarbij het ruime assortiment aan thee een aangename verrassing was.

Nieuwe koffieleverancier voor Lifelines in Drenthe

Lifelines maakt onderzoek mogelijk naar manieren om gezonder ouder te worden. Dit deden ze eerst vanuit Groningen maar met de verhuizing naar Drenthe werd ook een nieuwe koffieleverancier gezocht. Yara Poel: “We hebben verschillende aangeschreven maar Fortune viel op doordat ze snel reageerden en veel initiatief toonden.”

Koffie-proeverij

Toch was er intern wat twijfel over de koffie, want hoe weet je nu of die van een andere leverancier wel goed is? Marcel Blaauwgeers, de koffieleverancier in de regio Drenthe, deed daar niet moeilijk over en nodigde Lifelines uit voor een koffie-proeverij bij hem op de zaak. Met een groepje gingen ze de koffie proeven, automaten bekijken en ervaren hoe snel ook de bonenkoffieautomaat ging. “Wij hadden een bonenautomaat, maar daar duurde elk kopje koffie best lang. Bij Fortune zagen we dat het ook een stuk sneller kon.”

Enorme diversiteit in theesmaken

Het kijkje in de keuken deed Lifelines de knoop doorhakken. Niet alleen voor de aanschaf van twee bonenkoffieautomaten en een keuze in de koffiesoort, maar ook voor de thee. “We zagen zoveel smaken thee, de diversiteit is enorm. Het is net alsof je in de supermarkt bent, zoveel keus heb je met de thee!”

Thee shoppen in het busje

Behalve de koffie en de snelheid waarmee zelfs de bonenkoffie wordt gezet, bevalt ook de thee in de praktijk heel goed. Yara is ook heel enthousiast over de manier waarop de voorraden worden aangevuld. “Regelmatig komen ze van Fortune hier met de bus voorrijden. Ze checken dan de automaten, vullen de voorraden aan en wij gaan shoppen in het busje! Alle theesmaken zijn daar mooi uitgestald en wij kiezen iets wat op dat moment heel favoriet is. Zoals nu de Winterthee, die gaat heel hard dus daar nemen we dan wat extra van mee. De thee is heel lekker dus in dat busje voelt het als een kind in de snoepwinkel!”

Als je thuis de koffie van het werk mist…

Inmiddels doen de koffieautomaten alweer een paar maanden dienst bij Lifelines. En naar volle tevredenheid. Zo geeft een collega daar aan dat ze thuis de koffie van het werk mist! Een ander vertelt dat het zo fijn is dat de koffie en het hete water uit verschillende uitgiftes komen waardoor een kopje thee nooit naar koffie smaakt. En een ander mixt haar koffie met de chocolade om een zelfgemaakte Wiener melange te creëren, een variatie die ook heel goed smaakt.

Vollere koppen koffie en thee

De afstemming van de automaten is nu ook goed geregeld. “In het begin had Marcel de automaten zelf ingesteld, maar wij merkten al snel dat we liever wat vollere koppen koffie en thee drinken. Dat werd door Marcel snel aangepast.” De snelle service is sowieso iets waar ze bij Lifelines erg tevreden over zijn. “In het begin moesten we even ontdekken hoe die automaat werkt zoals met de dagelijkse spoeling. Maar ook dat werd zo opgelost. We hoeven maar te bellen en ze komen langs om het te regelen of uit te leggen.”

Wil jij ook zeker zijn dat je goede koffie en thee op het werk hebt?

Goede koffie is essentieel, maar als je ook kunt genieten van vele theesmaken en kunt rekenen op uitstekende en persoonlijke service, dan is dat natuurlijk helemaal ideaal. Wil jij met jouw bedrijf ook geen omkijken hebben naar de koffie en thee maar wel zeker weten dat het goed is? Leer dan de koffieleverancier van Fortune Coffee bij jou in de regio kennen. Er is er altijd een dichtbij en die laat ook jou en jouw collega’s graag kennismaken met onze kwalitatieve koffieautomaten en heerlijke warme dranken. Probeer het zelf!

Meer verhalen van klanten lezen?

Hotel De Korenbeurs kiest voor kwaliteit, en dus ook voor Fortune Coffee

Koffie in de kapsalon voor meer beleving - Meridiaan Hairstyling

Labels: