Premium koffie voor een premium automerk

“Premium koffie die past bij een premium automerk”, dat was de wens van ROGAM, Mercedes-Benz dealer in personen- en bedrijfswagens. Als autobedrijf hebben ze dagelijks met klanten te maken. Of ze nu komen voor een nieuwe of gebruikte auto of voor een servicebeurt, een kopje koffie of thee wordt altijd aangeboden. En net als dat klanten verwachten dat de service bij dit automerk meer dan goed is, verwachten ze niets minder van de koffie.

Koffietest 

Met 6 vestigingen rondom Rotterdam heeft ROGAM met veel verschillende klanten te maken. En met zoveel mensen zijn er ook zoveel wensen. Daarom werden koffie en koffieautomaten van verschillende merken getest door de klanten en het personeel. Fortune Coffee die de koffiebonen al leverde op de vestiging in Gouda, mag zich uiteindelijk de leverancier noemen van alle ROGAM-vestigingen voor zowel de koffiebonen, koffieautomaten en andere ingrediënten.

Koffieautomaten in de showrooms en wachtruimtes 

Inmiddels staan bij de vestigingen van ROGAM meerdere koffieautomaten, zowel in de wachtruimtes voor het serviceonderhoud als in de showrooms. Wie bij ROGAM moet wachten totdat de truck, bestelwagen of personenauto klaar is na een onderhouds- of servicebeurt, kan snel een lekker kopje koffie pakken. En de klanten die in de showroom rondkijken of de aanschaf van een nieuwe auto bespreken, krijgen ook altijd koffie van versgemalen bonen aangeboden.

Koffieautomaat met het logo van de autodealer 

De Passio koffieautomaten van Fortune zijn onderscheidend en dus bij uitstek geschikt voor deze autodealer. Kwalitatief, duurzaam en natuurlijk met koffie van een uitstekende smaak zijn ze ook leverbaar in een op maat gemaakte uitvoering. Zo ook voor ROGAM waar deze koffieautomaat in de showroom staat met ROGAM’s logo zichtbaar op de zijpanelen. Service gaat hier dus door tot in het kleinste detail, zoals de koffie.

Service met koffie 

In een branche waar de klant heel goed weet wat hij wil, is service en aandacht essentieel. Voor dit autobedrijf is uitstekend gastheerschap daarom een vanzelfsprekend onderdeel en uitstekende koffie hoort daar gewoon bij. Met kwaliteit in bonen, automaten en dito service helpt Fortune Coffee ROGAM om haar klanten altijd een goede kop koffie aan te bieden. Want zonder koffie staat het bedrijf stil wordt wel eens gezegd. En dat moet zeker in een autobedrijf voorkomen worden!