Van espressoapparaat naar een bonenkoffiemachine vanwege de groei bij Scala Solutions

Leestijd: 3 minuten

Een bedrijf dat groeit, groeit ook in z’n koffieverbruik. Zo ook Scala Solutions waar ze het espressoapparaat ontgroeiden en een opvolger vonden in een koffieautomaat van Fortune Coffee. Met bonen natuurlijk, want op de smaak wilden ze niet inleveren. En dat is ook niet gebeurd. De koffie bevalt heel erg goed, net als de service.

Opschalen naar een koffieautomaat

Toen Scala Solutions uit Huizen in 2004 begon, waren ze met z’n drieën. Inmiddels is het bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT- en CRM-toepassingen uitgegroeid tot een organisatie met zeventien mensen. Het espressoapparaat werd dus een maatje te klein en er moest opgeschaald worden naar een koffieautomaat die wel een groter verbruik aankan.

Bonenkoffieautomaat

Via een businessclub was Pieter Reijneker, directeur bij Scala Solutions, in contact gekomen met Sebastiaan Smits, onze koffieleverancier in ’t Gooi. Al snel werd een nieuwe koffieautomaat geleverd. Een bonenkoffieautomaat, dat was een vereiste.

Een fijne club

Die overstap naar de koffieautomaat is 2,5 jaar geleden maar nog steeds zijn ze bij Scala heel tevreden over de koffie en over de service van Fortune Coffee ‘t Gooi. “Het is een fijne club” vertelt Pieter. “Ze zitten er bovenop. Als wij bellen voor iets, dan zijn ze er heel snel. Er wordt nooit moeilijk gedaan en ze regelen het allemaal zelf en heel goed.”

Kritisch op de koffie

Bij de aanschaf van een nieuwe koffieautomaat moet die altijd even afgesteld worden, en dan is het soms zoeken om de smaak te vinden waar de koffiedrinker echt tevreden over is. Ook bij Scala Solutions werd er even gezocht naar de perfecte afstelling, maar dat was met twee aanpassingen al gelukt. “Mijn compagnon is een espresso-drinker en dus best kritisch op de koffie. Maar hiermee is hij heel tevreden, de koffie is dus goed.”

“Heerlijke koffie met gezellige gasten!”

Inmiddels is in de afgelopen hete zomer ook een waterkoeler aangeschaft. En de koffieleverancier komt regelmatig langs om de voorraden te controleren en het onderhoud te verzorgen. “Het is altijd gezellig als ze binnenkomen. We maken een geintje en als ze zien dat het hier druk is, dan doen ze stil en snel wat ze moeten doen en zijn dan weer weg. Maar als het kan, is er altijd even een praatje. Het is heerlijke koffie met gezellige gasten!” besluit Pieter.

Proef zelf de koffie, vraag het de koffieleverancier bij jou in de buurt!

Wil jij ook kunnen vertrouwen op een leverancier die het gewoon goed voor je regelt en nog voor heerlijke koffie zorgt ook? Kijk dan snel welke Fortune-ondernemer bij jou in de buurt zit en nodig hem uit voor een kennismaking. Dan kun je meteen zelf ontdekken hoe onze koffie smaakt!

Meer verhalen van klanten lezen?

Bij Lifelines kozen ze voor de goede koffie van Fortune, en genieten nu ook van de vele theesmaken!

Hotel De Korenbeurs kiest voor kwaliteit, en dus ook voor Fortune Coffee

Labels: