• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
26-cadenza-touch-een-betrouwbare-bonenkoffieautomaat-in-veel-varianten

Cadenza Touch: een betrouwbare bonenkoffieautomaat in veel varianten

04-03-2020

Geen kantoor zonder koffieautomaat. Dat is niet zo moeilijk. Wat wel lastiger kan worden, is de keuze voor een koffieautomaat. Er zijn er namelijk nogal wat. Ook in ons assortiment kun je door de automaten de bone… eh bomen, misschien niet meer zien. Maar daar helpen wij je graag bij door een van onze toppers uit te lichten: de Cadenza Touch, een bonenkoffieautomaat.

Van Nederlandse bodem 

De Cadenza is een robuuste koffieautomaat van Nederlandse bodem. Solide, functioneel en zo gebouwd dat ze bestand zijn tegen de kalk, zuren, zouten en mineralen die in het Nederlandse kraanwater voorkomen. En ze worden getest in combinatie met het waterfilter dat wij separaat leveren. Een gedegen aanpak waardoor deze machines dus altijd optimaal werken. 

Keuzestress 

Van de Cadenza Touch zijn er nu drie varianten beschikbaar. Elk heeft een 7 inch-scherm en een dubbele drankuitgifte. Door het touchscreen is het selecteren van de juiste koffiesoort een fluitje van een cent. Tenzij je last hebt van keuzestress. Deze automaat heeft namelijk maar liefst 28 drankopties; van gewone koffie en cappuccino tot Wiener Melange, koffie met cacao, café au lait en dus nog veel meer. Tja, koffie kiezen kan bij deze automaten wel een dingetje zijn. 

Koffie Kees 

Iets wat bij alle Cadenza-koffieautomaten mogelijk is, is het instellen van eigen koffievoorkeuren. Zoals de hoeveelheid van de koffie. Stel dat iedereen koffie uit een bekertje drinkt maar die ene collega Kees neemt altijd koffie uit een grote mok? Dan krijgt hij zijn eigen, vooraf ingestelde ‘Koffie Kees’, een grotere koffie dus. Ook als jij altijd een sterkere koffie wilt, een extra zoete cappuccino of welke koffievariant jouw voorkeur ook heeft… je kunt het instellen als een standaard koffievoorkeur bij de Cadenza Touch. 

Kleine bonenkoffieautomaat 

De kleinste koffieautomaat in deze reeks is de Cadenza Touch Compact. Hij is maar 53 cm hoog waardoor het in het keukenblok onder de kastjes geplaatst kan worden. De keukenkastjes hangen meestal 60 cm boven het aanrecht waardoor er voldoende ruimte overblijft om de bonen aan de bovenzijde van de koffieautomaat bij te vullen. 

Bonen gemaald met Zwitserse precisie 

De Cadenza Touch zelf is een maatje groter. Deze heeft een grotere afvalbak en bevat een Braumann Brewer. Dit Zwitserse zetsysteem levert constante topkwaliteit in de maling van de koffiebonen. Eenmaal de juiste maling ingesteld blijft het dus altijd goed. Op dit zetsysteem wordt een garantie gegeven van 4 jaar of van maar liefst 100.000 koppen koffie. Een robuust systeem dus in de koffieautomaat waar je op kunt vertrouwen! 

De Large-automaat, voor nog meer koffie 

Onlangs is de Cadenza-serie uitgebreid met de Large-variant. Natuurlijk heeft ook deze koffieautomaat het handige touch-systeem, de Braumann Brewer en is van dezelfde solide kwaliteit als de gewone Touch en de Touch Compact. Wat de Large dan extra heeft? Door de grote afmetingen heeft het nog meer capaciteit. Het bevat onder meer extra grote containers voor de topping, cacao en suiker waardoor je nog meer koffie kunt zetten voordat de voorraden weer aangevuld moeten worden. 

Meer weten over koffieautomaten voor bonenkoffie? 

Heeft verse bonenkoffie ook jouw voorkeur? Dan is de Cadenza Touch een absolute aanrader. Welke variant het meest geschikt is, hangt onder meer af van het verbruik, de ruimte die beschikbaar is en welke eisen je zelf stelt. Onze koffieleveranciers kunnen je daar heel goed in adviseren. Vraag het ze dus gerust als je meer wilt weten over de verschillende koffieautomaten voor bonenkoffie op het werk.


46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.