De Koffietrailer; dé plek voor goede koffie tijdens jouw evenement

Misschien heb je het al gezien op Facebook of heb je hem zelfs al zien rondrijden: dé Koffietrailer! Het is de nieuwste aanwinst van Fortune Coffee en kan ingezet worden op evenementen, open dagen of beurzen. En als je wilt, wellicht ook op jouw evenement!

Retro trailer

In een superhippe retro trailer worden 4 verschillende koffieautomaten elk willekeurig terrein opgereden. Om vanuit deze trailer de lekkerste koffie te schenken en een opvallende ontmoetingsplek te creëren. Want opvallend, dat is de Koffietrailer absoluut!

Voor waardevolle momenten met goede koffie

Als ondernemer weet je allang dat samenwerken en goede contacten de basis zijn voor jouw succes. Vandaar dat je de tijd neemt om nieuwe relaties te leren kennen en aandacht blijft geven aan bestaande. Dat die momenten vaak samengaan met een goede kop koffie is natuurlijk ook geen nieuws. En dat is precies waar deze trailer bij helpt; het creëren van momenten waarop jij met jouw relaties, collega’s of nieuwe contacten een goede kop koffie drinkt.

Sportevenementen of open dagen van scholen

Natuurlijk is de Koffietrailer niet alleen voorbehouden aan beurzen of andere zakelijke happenings. Vindt er binnenkort een sportevenement plaats bij jouw sportvereniging of organiseert jouw school een open dag, dan wil je ook lekkere koffie die je snel aanbiedt aan alle bezoekers. En dat regel je dan met de Koffietrailer.

4 koffieautomaten

De Koffietrailer zelf is namelijk voorzien van een viertal Passio koffieautomaten waaronder een bonenautomaat en een vriesdroogkoffieautomaat. Of je dus snel heel veel kopjes koffie wilt kunnen uitschenken of juist de tijd wilt nemen om zo’n smakelijke kop bonenkoffie met de bekende crèmelaag te zetten, het kan met de Koffietrailer.

Door heel Nederland

De Koffietrailer toert door heel Nederland en verschijnt op talloze locaties waar onze koffieleveranciers of klanten een evenement organiseren of bijwonen. Als je wilt, kun jij ook de Koffietrailer inzetten. Dit regel je met jouw koffieleverancier. Hij zal eerst controleren of de trailer op de gewenste dag beschikbaar is en verzorgt vervolgens op het moment zelf de koffie, thee en andere smaakvolle warme dranken.

Ook de Koffietrailer op jouw evenement?

Wil jij weten of je deze opvallende Koffietrailer ook tijdens jouw evenement kunt inzetten? Neem dan contact op met jouw koffieleverancier. Hij regelt het graag voor je!