Nationale Koffiedag, heb jij het al in de agenda staan?

Dinsdag 26 september 2017, heb jij het al in de agenda staan? Wij wel! Dan is het de Nationale Koffiedag die we dit jaar opnieuw op de 4e dinsdag van september organiseren. Een dag om met andere ondernemers samen te komen, nieuwe ideeën op te doen en elkaar beter te leren kennen. En hoe kun je dat nu beter doen dan onder het genot van een kop koffie? Precies, met een goede kop Fortune Coffee!

Tijd voor mkb-ondernemers

Prinsjesdag is geweest, de Algemene Beschouwingen zijn bekend, voor zover ze dat al niet voor de 3e dinsdag waren. En dan is het tijd voor de mkb-ondernemers. Of je nu met elkaar een kop koffie op de toekomst wil drinken, wil gaan netwerken, eindelijk eens die echte latte-art van een barista wil leren of sportief samen wielrennen. Het kan tijdens de Nationale Koffiedag.

Netwerken in ’t Gooi

Mkb-ondernemers in en rondom ’t Gooi zijn van harte welkom bij onze koffieleverancier Sebastiaan Smits en zijn team, in Huizen. En wil je iemand meenemen, dan vinden wij dat helemaal leuk. Ze beginnen daar natuurlijk met ‘Eerst koffie’ waarna een interactieve netwerksessie gepland staat. De details zijn nog een verrassing maar van 15.30 tot 18.30 uur wordt het heel boeiend! Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan vooraf in en meld je op 26 september bij De Boerderij Huizen.

Koffieworkshop in Rijnmond

Staat jouw bedrijf in de regio Rijnmond, dan schuif je de 26e september natuurlijk aan in ‘Het Plein’ in Ridderkerk. Daar begint om 15.30 uur de Nationale Koffiedag met koffieleverancier Anko en zijn team. Ook hier starten we met ‘Eerst koffie’ en leer je tijdens een mini-koffieworkshop alles over latte art van een echte barista. Een borrel sluit het evenement af waarbij je genoeg tijd hebt om andere ondernemers uit de regio te ontmoeten en mee kennis te maken. Ook hier ben je welkom om een collega of andere ondernemer mee te nemen. Wil je je wel vooraf aanmelden ?

Fietsen en een barbecue in de Veluwe

Wie meer in het oosten van Nederland onderneemt én niet bang is voor een stukje wielrennen, die gaat naar de Nationale Koffiedag in Voorthuizen. Vanaf 14.00 uur heten Job van Vliet en zijn team van Regio Veluwe je welkom op het Smidsplein met, natuurlijk, koffie. Een flinke boost cafeïne stimuleert de sportieve prestaties dus de 100 km die daarna op het programma staat, trap jij zo weg. Onderweg wordt er gepauzeerd bij 2 relaties van Fortune Coffee waarna de barbecue klaar staat bij de finish. Wil je iemand meenemen voor deze sportieve dag voor mkb’ers waarbij je gaat netwerken, ideeën opdoen en vooral een hele leuke dag gaat beleven? Dan kun je jouw aanmelding nu al hier regelen.

Voor ondernemers, door Fortune Coffee. Zien we je daar?

Netwerken, wielrennen, koffiedrinken en nieuwe verbindingen aangaan, dat is de kern van de Nationale Koffiedag. Speciaal voor mkb-ondernemers en georganiseerd door Fortune Coffee. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan nu al aan want op sommige locaties zijn de plekken beperkt en je wilt natuurlijk niet de boot, of koffie, missen!