Freshbrewkoffie, koffie zoals thuis maar dan op kantoor

Freshbrewkoffie, koffie zoals thuis maar dan op kantoor

Die echte geur van koffie, dat is waar je onbewust aan denkt als je ver op vakantie bent en stiekem weer naar huis terug verlangt. Of als je een te lange, taaie vergadering op het werk moet uitzitten. Niets is zo sterk verbonden aan onze herinneringen als een geur. Of vice versa, dat kan natuurlijk net zo goed. Hoe dan ook, een bepaalde geur doet wat met je. Vandaar dat wij de freshbrewkoffie eens onder de aandacht willen brengen. Want met die koffie lijkt het altijd alsof je de koffie van thuis drinkt. Waar je ook bent…

De koffiesoort die ruikt en proeft als filterkoffie

Freshbrewkoffie is een van onze drie koffiesoorten die je via een koffieautomaat kunt zetten. Deze koffie lijkt qua geur en smaak het meest op de filterkoffie en is ideaal als je in jouw bedrijf snel veel koppen koffie moet kunnen zetten. De perfecte mix dus als je wel de beleving van echte koffie wenst in geur en smaak, maar geen tijd hebt voor bonenkoffie.

Koffieautomaat of koffiezetapparaat?

Wie graag koffie drinkt zoals de filterkoffie thuis, denkt misschien dat een gewoon koffiezetapparaat op het werk net zo handig is als een koffieautomaat. Toch blijkt dat in de praktijk niet zo te zijn. Waar je thuis doorgaans precies weet voor hoeveel mensen je koffie zet, wordt op het werk vaak maar wat gegokt. En het liefst nogal ruim. Met als gevolg dat de koffie veel te lang op het plaatje blijft staan. En we weten allemaal hoe dat smaakt. Een koffieautomaat die de koffie per kopje zet, levert juist wel altijd smakelijke en geurige koffie.

Intensieve branding, razendsnelle zettijd

Freshbrewkoffie ruikt en smaakt dus als snelfilterkoffie, maar de maling is wel veel sterker. Doordat de gemalen koffie tijdens het productieproces eerst intensief gebrand is, komen tijdens het zetten de smaak en aroma’s snel vrij. En dat moet ook wel, want in een koffieautomaat voor freshbrewkoffie heeft het water maar 5 seconden contact met de koffie. Een razend tempo dus waarin lekkere koffie moet worden gezet. En dat lukt, vandaar dat deze koffie ook zo populair is bij bedrijven waar snel veel en lekkere koffie gewenst is.

Krachtige of milde melange

Ook binnen freshbrewkoffie hebben we diverse melanges. Van krachtig en pittig tot intens of mild en geurig. Kortom, voor elke smaak een kop koffie. En wil je het toch liever nog pittiger dan jouw collega’s? Dan is dat geen probleem. Bij verschillende koffieautomaten pas je de sterkte per kopje koffie gewoon aan.

En wat vind jij?

Met freshbrewkoffie voel je je dus overal thuis. Of je nu op kantoor bent, in het ziekenhuis of op school of tijdens de pauze van het bedrijf waarvoor je werkt. Ben je benieuwd of jij ook zo gecharmeerd zult zijn van deze koffie en de snelheid en het gemak van de koffieautomaat voor freshbrew? Vraag dan eens aan de koffieleverancier bij jou in de buurt om een proefplaatsing. We zijn heel benieuwd naar jouw mening!