De Passio koffieautomaat; altijd actueel

“U vraagt, wij draaien!”… Nou zo snel gaat het natuurlijk niet, maar onze eigen lijn Passio koffieautomaten wordt wél continu aangepast zodat ze inspelen op de wensen van de markt. En ze zijn geheel en al ontwikkeld met input vanuit de praktijk. Geen wonder dus dat de Passio koffieautomaat de meest verkochte automaat is uit het Fortune assortiment.

GT Vending Systems; onze producent van de Passio koffieautomaten

Om een koffieautomaat te kunnen maken die altijd actueel is en geheel voldoet aan de wensen van onze klanten, laten wij ze maken door GT Vending Systems. Dit bedrijf is speciaal in 2007 opgericht door Fortune Coffee om koffieautomaten en andere vendingsystemen te ontwikkelen en te produceren. Samen met de technische commissie van Fortune die bestaat uit Fortune ondernemers en werknemers van de Centrale Organisatie, creëerden we zo de Passio koffieautomaten. Een ideale combinatie dus van techniek met praktijkkennis en ervaring met de wensen van onze klanten.

Design: actueel en gepersonaliseerd

Omdat het oog ook wat wilt, besteden we altijd veel aandacht aan het design van de koffieautomaat. Daarom zorgen wij ervoor dat de Passio-lijn op elk vlak actueel is met onder andere de steeds weer nieuwe designs voor de koffieautomaten en de mogelijkheid om de automaat te personaliseren, passend bij jouw bedrijf.

Snel inspelen op koffietrends

De smaak van de koffie is natuurlijk essentieel. Vandaar dat bij elke ontwikkeling en aanpassing de smaak van de koffie en de kwaliteit van de automaat nauwkeurig getest wordt. En is er een nieuwe koffietrend op de kantoren? Dan weten we dat direct via de Fortune adviseurs en bespreken we het met GT Vending Systems. Doordat we niet meer dan een kantoordeur van elkaar verwijderd zijn, kunnen we nieuwe ontwikkelingen altijd snel bespreken en zo nodig ook doorvoeren.

Duurzame productie

GT Vending Systems is in hetzelfde pand gevestigd als onze Centrale Organisatie, in Zoetermeer. Met een dak vol zonnepanelen zijn ze in staat om de koffieautomaten op zonne-energie te assembleren zodat ook de automaten zelf zo duurzaam mogelijk worden vervaardigd.

Ook eens lekkere koffie uit een Passio koffieautomaat proberen?

Wil je lekkere koffie uit een koffieautomaat die echt bij jouw bedrijf past? Probeer dan eens een automaat van de Passio-lijn. De Fortune adviseur uit jouw regio laat je graag de koffie zelf proeven en is benieuwd wat je van de koffie én de koffieautomaat vindt. Want met jouw suggesties maken we de Passio koffieautomaten steeds weer beter!

Labels: