De Passio’s; een duurzame lijn koffieautomaten uit eigen beheer

Leestijd: 4 minuten

Wie bij Fortune koffieautomaten zegt, zegt Passio. Een lijn koffieautomaten die door de jaren heen is veranderd en regelmatig op maat gemaakt wordt voor onze klanten. Een bijzondere machine dus, en ook nog een exclusieve. Want deze koffieautomaat wordt enkel en alleen voor de klanten van Fortune geproduceerd.

In eigen beheer

Natuurlijk waren er al veel koffieautomaten op de markt, en goede ook. Maar bij Fortune zochten we een automaat die helemaal naar onze ideeën en wensen gemaakt werd. Tja, en dan kun je dat maar beter zelf gaan doen. Vandaar dat we in 2007 GT Vending Systems oprichtten. Een bedrijf dat koffieautomaten en andere vending-systemen ontwikkelt, produceert en verkoopt.

Bestverkochte koffieautomaat

Ondernemers en werknemers van Fortune vormen samen een technische commissie. Zij weten als geen ander welke wensen er in de markt zijn ten aanzien van koffiemachines. Met hun input en technische kennis en in samenwerking met GT Vending creëerden we de Passio koffieautomaten. Een koffieautomaat die al snel de bestverkochte automaat uit ons gehele assortiment werd.

Actueel, trendy en altijd met goede koffie

Dat de Passio-lijn zo populair werd, was niet zo vreemd. Het design was van het begin af aan actueel, trendy en duidelijk. Geen onnodige knoppen maar wel genoeg opties voor verschillende soorten koffie en andere warme dranken. Verder stond de smaak natuurlijk altijd centraal. Geen enkel design of technisch snufje mocht de smaak benadelen. Die moest goed zijn, en dat was die. Bij elke ontwikkeling en aanpassing werd altijd de kwaliteit en de smaak van de koffie zorgvuldig getest. Kwam die in het geding? Dan kon de update zo terug naar de techneuten om het aan te passen.

Maatwerk op de koffieautomaat

Uniek was de optie ‘Get fortuned!’; de mogelijkheid om de Passio koffieautomaat naar wens te laten afwerken. En daar is veel gebruik van gemaakt. In heel het land staan nu automaten in showrooms, kantoren, koffiecorners en kantines met unieke zijpanelen. Logo’s, kleuren van de huisstijl, positieve kreten of prachtige foto’s… het is allemaal langsgekomen en nog dagelijks genieten mensen van koffie uit een unieke, op maat gemaakte koffieautomaat.

Gemaakt op zonne-energie

Ook bijzonder is de manier waarop de Passio koffieautomaten worden gemaakt. Dat is zo duurzaam mogelijk. GT Vending Systems is namelijk gevestigd in hetzelfde pand als onze Centrale Organisatie, in Zoetermeer. Dat dak ligt vol met zonnepanelen en de opgewekte zonne-energie wordt gebruikt om onder meer de Passio’s samen te stellen.

Energiezuinig

Door de jaren heen hebben we de Passio koffieautomaten regelmatig aangepast. Waren er nieuwe trends die we wilden volgen? Dan konden we met GT Vending lekker snel schakelen. Recent zijn daar de Passio Solo, Passio Sultasto en Passio Maestro nog uit voortgekomen. Nieuwe koffieautomaten die inspelen op wensen van onze klanten. Zoals een energiezuinige functie waarbij de automaat uitgaat als die een tijdje niet gebruikt wordt. En een intuïtieve bediening met een draaiknop. Ook deze Passio’s kunnen weer op maat geleverd worden met zijpanelen in een kleur naar keuze, met een inspirerende quote erop of met het logo van de klant.

Pure passie voor koffie met de Passio koffieautomaat

Bij Fortune stond en staat de smaak van koffie altijd centraal. En dat bieden we met de Passio’s die we al jarenlang zelf ontwikkelen en produceren. Want een goede kop koffie is meer dan een goede selectie koffiebonen. Ook de koffieautomaat, de uitstraling in de koffiecorner én de smaak van de koffie geven die gewenste koffiebeleving: dat moment waar je even van wil genieten. Pure passie voor koffie dus!

Labels: