Gepersonaliseerde zijplaten

Een uitstekende eerste indruk, met een gepersonaliseerde koffieautomaat

Die eerste indruk, die maak je maar een keer. En dus doe je er alles aan om te zorgen dat het goed gaat. Dat de complete beleving klopt, je een daverende indruk achterlaat en de sfeer een positieve boost geeft. Of dat nu bij klanten is of bij collega’s, bij de ouders van leerlingen, bij cliënten in een instelling of bij prospects op de beurs. Dat snappen wij als geen ander. Vandaar dat we niet alleen superlekkere koffie uit duurzame koffieautomaten aanbieden, we helpen je ook om met de koffie die totale beleving te onderstrepen. Met gepersonaliseerde zijplaten.

Een koffieautomaat naar jouw smaak

Elke koffieautomaat heeft twee zijplaten. Meestal zijn deze neutraal zwart of is de automaat zelfs helemaal ingebouwd. Maar met de Passio koffieautomaten is dat anders. Daar zijn de zijplaten beschikbaar voor jou, om aan te passen naar jouw wensen en smaak. Of dat nu in een andere kleur is, met een mooie foto, jullie logo of een prachtige quote.

Logo, grappige tekst of mooi sfeerbeeld?

Stel de koffieautomaat staat centraal in een autoshowroom, dan is het logo met een bijpassende pay-off een goed idee. Of de automaat staat in de kapperszaak. Dan wil je naast jouw logo een mooi sfeerbeeld dat past bij de uitstraling van jouw salon. En wat dacht je van een koffieautomaat in een sportkantine met het logo van de vereniging? Of in de lerarenkamer op school waar je de docenten vrolijk stemt met een leuke sfeerplaat gemaakt door leerlingen of grappige tekst? Dit en nog veel meer is gewoon mogelijk met de koffieautomaten uit onze Passio-lijn.

Passio koffieautomaat

De Passio koffieautomaat is er voor zowel bonen-, vriesdroog- als freshbrewkoffie. Je zet er voor iedereen heerlijke koffie mee in zijn of haar favoriete smaak; gewone koffie, espresso, cappuccino, latte of wat dan ook. En net als dat de automaat koffie in verschillende smaken zet, zo is de koffieautomaat dus ook aan te passen naar jullie smaak. Personaliseer je Passio dus.

Actie met gratis gepersonaliseerde zijpanelen

Op dit moment is er een actie waarbij de zijpanelen gratis in jouw ontwerp worden uitgevoerd. Bestel je dus een Passio koffieautomaat tussen 1 april en 31 mei 2017, dan krijg je jouw gepersonaliseerde zijplaten er gratis bij. Let wel op, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt! Meer informatie en de actievoorwaarden vind je hier op onze speciale actiepagina.

Inspiratie of advies nodig?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Laat je dan inspireren door onze Wall of Fame. En vraag je je af welke Passio nu eigenlijk het meest geschikt is voor jullie bedrijf, dan kun je het beste contact opnemen met de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij adviseert je graag en laat je natuurlijk meteen proeven welke koffiesoorten er zijn. Zodat je niet alleen een koffieautomaat naar smaak bestelt, maar ook de koffiesoort die jij het lekkerste vindt.