Gezellige koffiecorner met koffieautomaat op maat

Natuurlijk lever je maatwerk in jouw werk. Of het nu een kapsalon is, een autobedrijf, reclamebureau of een productiebedrijf. Je wilt iets maken waar jouw klant tevreden over is en wat jouw signatuur draagt. Dus waarom zou je dat niet met de koffieautomaat doen? Dat is tenslotte dé plek waar iedereen steeds weer terugkomt. En de plek waar je dus steeds weer kunt benadrukken wat voor bedrijf jullie zijn en waar jullie voor staan.

De belangrijkste plek in het bedrijf

De koffiecorner is in vrijwel elk bedrijf de drukst bezochte plek en vaak ook de meest gezellige. Dat is waar de collega’s elkaar even spreken, waar ze vertellen wat dit weekend is gebeurd, waar de verjaardagen worden gevierd en nieuwe samenwerkingen ontstaan. Een belangrijke plek, want goede samenwerking en een fijne sfeer zijn van grote invloed op de productiviteit en de resultaten van het werk.

Gepimpte koffiecorner…

Net als dat een fijne werkplek erg gewaardeerd wordt, is een prettige koffiecorner ook heel waardevol voor de medewerkers en bezoekers. Reden genoeg dus om de koffiecorner te ‘pimpen’ tot een sfeervolle en unieke plek waar je letterlijk en figuurlijk jouw bedrijf ‘proeft’. Met een koffieautomaat op maat.

… met gepersonaliseerde zijplaten

Met gepersonaliseerde zijplaten kun je van de koffieautomaat een echte eyecatcher maken. Bedruk het bijvoorbeeld in de kleuren van jullie huisstijl, met jullie logo, tekst of een foto die weergeeft waar jullie voor staan. Het kan allemaal. Als je een nieuwe koffieautomaat wilt kopen uit de Passio-lijn van Fortune tenminste.

en handige kastjes

Natuurlijk is de koffiecorner niet af met alleen een koffieautomaat met gepersonaliseerde zijplaten. Je kunt de ruimte verder aankleden met handige onderkasten en een passend bovenblad. En natuurlijk een accessoirekast. Dat is niet alleen mooi, het is ook reuze praktisch. Zo is er meteen voldoende ruimte om alle losse spullen netjes op te ruimen. Geen rondslingerende roerstaafjes meer, suikerstaafjes die je moet blijven zoeken en een geopende zak creamer die op het aanrecht blijft staan.

Onderhoud aan de koffieautomaat

Wie bij Fortune een koffieautomaat koopt, weet dat de koffieleverancier heel regelmatig langskomt om de koffie en thee aan te vullen. Maar ook om de automaat zelf even na te lopen, de instellingen aan te passen als je dat wilt, om het te  reinigen en voor het nodige onderhoud. Maar wil je elke dag lekkere koffie, dan zul je zelf ook elke week de automaat even moeten reinigen. Dat is niet veel werk en als je alles wat je daarvoor nodig hebt in het kastje daaronder vindt, is het helemaal zo gedaan!

Compleet assortiment accessoires voor de koffieautomaat op het werk

Wil jij ook zo’n gezellige koffiecorner op het werk? Met die gave zijplaten op de koffieautomaat en natuurlijk helemaal aangekleed met mooie accessoires? Dan moet je echt eens ons complete assortiment online bekijken. Of vraag het jouw koffieleverancier, die komt toch snel weer langs!