Koffieautomaat voor klantenbinding

Of je nu brood verkoopt of auto’s, een kapsalon hebt of een reclamebureau, jij biedt iets wat anderen niet bieden. Je hebt een eigen signatuur, een unieke dienst of product en vooral jouw onderscheidende aanpak en service. Iets waardoor overal duidelijk is dat jij de maker of leverancier bent. En dus vooral niet inwisselbaar.

Onderscheidend, ook met koffie

Daarom zorg je er ook voor dat jouw klant altijd weet dat hij met jou te maken heeft; met een logo op de deur, op de envelop, een onderscheidende tone of voice en extra aandacht waar het maar kan. Zodat de klant jouw service en jouw merk ademt. En proeft. Vandaar dat je ook kiest voor uitstekende koffie en heerlijke thee om aan te bieden.

Logo of huisstijl op de koffieautomaat

Dat het logo of de kleuren van de huisstijl terug te vinden zijn op de autobelettering en de deurmatten, is heel gewoon. Maar jouw logo of de kleuren van jouw huisstijl op de zijpanelen van de koffieautomaat op kantoor of in de showroom valt toch wel op. Samen met de smaakvolle koffie wordt dat logo of die huisstijl dan subtiel gecombineerd met jullie uitstekende service. Om zo een hele goede indruk achter te laten, bewust en onbewust.

Gepersonaliseerde koffieautomaat

Een gepersonaliseerde koffieautomaat om te werken aan jouw klantenbinding dus. Maar dan wel op een manier waarbij geen detail ongemoeid blijft. En daarom worden de Passio koffieautomaten niet alleen in de gewenste kleuren of met jouw logo voorzien, ze leveren vanzelfsprekend ook hele goede koffie. Want de liefde van de man, en vrouw, gaat nog steeds door de maag. En dat geldt ook voor goede koffie en (zaken)relaties.

De Passio

De Passio koffieautomaat zet razendsnel smaakvolle vriesdroogkoffie, verse bonenkoffie of heerlijke freshbrewkoffie. Voor elke koffiesoort is er een Passio die geheel naar eigen smaak ingesteld kan worden. En dus ook gepersonaliseerd tot die unieke koffieautomaat voor jouw bedrijf.

Gratis zijpanelen in jouw ontwerp

Zolang de voorraad strekt bestel je zo’n unieke Passio koffieautomaat bij jou op kantoor of op de zaak met zijpanelen die gratis in jouw ontwerp worden uitgevoerd. De koffieleverancier bij jou in de buurt kan je adviseren welke Passio het beste past bij jouw wensen. En de smaak koffie die jou en jouw klanten het meest aanspreekt, dat is natuurlijk een kwestie van zelf proeven. Dat kan met een proefplaatsing van een koffieautomaat bij jou op kantoor bijvoorbeeld.

Koffie verbindt

Wij geloven dat koffie helpt om relaties te starten en met elkaar verder te komen. Koffie verbindt immers. En met een gepersonaliseerde koffieautomaat op het werk helpen wij onze klanten om de relaties met hun klanten aan te gaan en te verstevigen. Want jij bent voor ons niet inwisselbaar. En dat moet jij ook niet voor jouw klanten zijn.