Onze vertrouwde koffie in een nieuwe verpakking

Fortune Coffee heeft haar verpakkingen (o.a. koffie, thee en cacao) in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen sluiten daarmee nog beter aan bij onze vernieuwde huisstijl, waarvan je al diverse onderdelen hebt gezien: de bestelbussen, kleding en website. Om eventuele vragen te beantwoorden over de nieuwe verpakkingen heeft Fortune deze informatie voor je in een blog beschikbaar gesteld. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stel deze dan aan jouw vaste koffieleverancier. Hij/zij geeft je graag een antwoord.

Wat verandert er aan de nieuwe verpakkingen?

Alle producten hebben een nieuwe uitstraling, de koffie (vriesdroog-, freshbrew- en bonenkoffie), thee, cacao, topping en creamer. Deze zijn verdeeld in twee collecties: de PUUR en de Royaal Collectie. Je ziet dit terug in het bijgevoegde overzicht.

In de overgangsperiode heeft Fortune stickers op de oude verpakkingen geplakt met daarop de aankondiging dat de verpakkingen wijzigen. Voorlopig staat er op de nieuwe verpakkingen ook een sticker met de oude naam van het product. Dan kun je alvast wennen aan de nieuwe verpakkingen en namen. Op de website staan zowel de oude als nieuwe namen en verpakkingen weergegeven bij de afbeeldingen van de producten.

Wat is de PUUR collectie?

De PUUR Collectie staat voor pure koffie, echte koffie en gewoon goed! De PUUR Collectie is te herkennen aan onze bekende namen in Italiaanse schrijfwijze.

Wat is de Royaal Collectie?

De Royaal Collectie staat voor royaler en luxer. De Royaal Collectie is te herkennen aan de Oegandese namen.

Waarom Oegandese namen voor de Royaal Collectie?

Onze Royaal Collectie is een bijzondere collectie. Natuurlijk door de eigen melanges, maar ook door de namen. Deze zijn geïnspireerd door onze Oegandese koffieboeren. Want behalve dat we gecertificeerde koffies van over de hele wereld verkopen, ondersteunen wij ook een koffieproject in Oeganda. En wist je dat je deze Oegandese gezinnen steunt in hun eerste levensonderhoud door onze koffie te drinken?

Wordt de receptuur van de koffie aangepast?

Nee, je blijft de vertrouwde geliefde koffie drinken. De melange, oftewel receptuur van de koffies blijft ongewijzigd.

Verandert de inhoud (het gewicht) van de nieuwe verpakkingen?

Van een aantal verpakkingen zal de inhoud veranderen, maar maak je geen zorgen, omgerekend naar prijs zal hierin geen wijziging zijn door de komst van de nieuwe verpakkingen.

Kan ik de PUUR en Royaal Collectie combineren?

Jazeker! De PUUR en Royaal Collectie zijn prima te combineren in een koffieautomaat. Zo kun je in de Passio Fresco bijvoorbeeld kiezen voor Rosso freshbrew koffie uit de PUUR Collectie, Tororo topping uit de Royaal Collectie en Cioccolato cacaomix uit de PUUR Collectie.

PUUR Collectie

Royaal Collectie