Passio koffieautomaten Solo en Maestro: lekkere koffie en nu lekker voordelig

Leestijd: 3,5 minuut

Wil je lekker snel een goede bak koffie kunnen pakken op het werk? Of zijn er nu minder mensen op kantoor en vind je het zonde dat de koffieautomaat maar steeds aan staat? Dan hebben we twee Passio koffieautomaten die we je graag even willen voorstellen: de Passio Solo en Passio Maestro. Allebei fijn en toch net even anders. Maar wel allebei tijdelijk lekker voordelig!

Vriesdroogkoffieautomaten

Allebei de koffieautomaten zijn vriesdroogkoffieautomaten. Een mond vol maar het betekent dat ze razendsnel koffie kunnen zetten. Voor vriesdroogkoffie wordt namelijk gebruik gemaakt van instant koffie; fijne koffiekorrels die speciaal bereid zijn waardoor ze de smaak en het aroma behouden. Maar ze hebben niet zoveel tijd nodig als koffiebonen om er een kop koffie van te zetten.

Energiezuinig (A+) en met handige ECO-mode

Ook zijn zowel de Solo als de Maestro allebei energiezuinige koffieautomaten (A+) met een handige ECO-mode waardoor ze automatisch in stand-by gaan. Bijvoorbeeld als het licht in de koffiecorner uitgaat. Of omdat ze volgens de timer zo zijn ingesteld. Zolang ze in stand-by staan, verbruiken ze minder energie. Maar raak je de automaat weer aan, dan start die direct weer op.

Eenvoud vs. Veel keuzes

Natuurlijk is er wel een verschil in de automaten; de Solo heeft een eenvoudiger bediening met draaiknop en biedt keuze uit zeven warme dranken. De draaiknop werkt intuïtief en is dus heel gemakkelijk in gebruik. De Maestro kan weer meer. Zowel qua drank, negen koffiesoorten met daarbij ook heet water, chocolademelk en cacao. En qua opties om de koffie naar smaak aan te passen. Maar ook heeft de Maestro wat extra snufjes zoals de mogelijkheid om verschillende hoeveelheden te schenken. Handig als de een liever uit een mok drinkt en een ander de voorkeur geeft aan een kleiner koffiekopje.

Maatwerk in zijpanelen

Typisch voor elke Passio automaat zijn de zijpanelen. Daarvoor zijn een zestal eigentijdse kleuren beschikbaar maar ze kunnen ook altijd gepersonaliseerd worden. Met bijvoorbeeld een inspirerende quote of jullie logo. Maatwerk in de zijpanelen dus!

Veel keuze in smakelijke vriesdroogkoffie

De vriesdroogkoffie van deze automaten biedt veel keuze. Er is er bijvoorbeeld een die net zo’n geur en smaak heeft als bonenkoffie. Wil je liever een volle koffie met een frisse toon? Dan is er de Dokolo, een koffiemelange van Arabica en Robusta met een zachte textuur die we recent een update hebben gegeven. De koffie heeft nu nog wat meer karamel- en fruittinten en is meer in balans. Heeft cafeïnevrije koffie jouw voorkeur? Dan hebben we daarvoor de Kampala, ook een vriesdroogkoffie. Sowieso valt deze koffiesoort veel lichter dan bonenkoffie waardoor je het gerust de hele dag door kunt drinken.

Nu € 250,- korting 

Deze Passio koffieautomaten zijn in een aantrekkelijke actie. Koop je de Solo of Maestro (3-keuze of 4-keuze) dan ontvang je daarop € 250,- korting. Wil je daar meer over weten? Vraag het dan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij kan je alles over deze koffieautomaten vertellen, over de actie en als je wilt kun je bij hem ook de verschillende koffiesoorten proeven.*

*Dit is een tijdelijke actie die inmiddels is verlopen 

Labels: