Sport en Fortune Coffee, eigenlijk heel logisch

Wist je dat koffie ervoor zorgt dat je minder spierpijn hebt, je spiermassa behoudt en ook nog eens beter de oefeningen kunt onthouden? Cafeïne zorgt voor betere sportresultaten. Koffie en sport is dus eigenlijk heel logisch, en dat geldt ook voor Fortune en jouw sportvereniging.

Koffieautomaat voor de sportkantine

In heel Nederland wordt al bij verschillende sportverenigingen Fortune koffie geschonken. De koffieautomaten kunnen tenslotte heel snel veel koffie schenken die ook nog eens gewoon erg goed smaakt. En daar heb je wel behoefte aan als je ’s ochtends vroeg langs de lijn staat te koukleumen, net zelf gesport hebt of gewoon in de sportkantine staat bij te kletsen.

12 kopjes lekkere koffie per minuut

30 november 2016 stonden wij met Fortune Coffee ook weer op de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem. Samen met een aantal ondernemers waaronder Job van Vliet uit de regio Veluwe. “Ik heb verschillende sportclubs als klant, van voetbal- en volleybal- tot korfbal- en tennisverenigingen. Het belangrijkste vinden zij koffie die snel geschonken kan worden en kwalitatief heel goed is. Dat kan met onze vriesdroogautomaten die zo’n 12 kopjes lekkere koffie per minuut zetten én waar ook nog kannen onder passen. Net voor de rust begint, tappen ze alvast een paar kannen koffie zodat ze ineens echt heel veel koffie kunnen uitserveren.”

Persoonlijke, snelle service

“Als ze bij Fortune de koffie halen, krijgen ze mij er als extra bij” zegt Job lachend. Het is juist die persoonlijke en snelle service van Fortune die wij net zo belangrijk vinden als goede koffie en uitstekende koffieautomaten. “Sportclubs hebben natuurlijk geen kantoortijden, maar daar houd ik gewoon rekening mee in mijn service.”

Extra koffieautomaat bij een open dag

Juist door dat persoonlijke contact kent Job de verenigingen ook echt. En weet hij het wanneer er een evenement of toernooi aankomt of als er ergens behoefte aan is. Zo kan hij meedenken en meer voor ze doen. “Bij een open dag zorg ik bijvoorbeeld dat ik een extra koffieautomaat lever zodat ze ook dan iedereen snel koffie kunnen geven. Of ik kijk of ik de koffiebeker kan neerzetten. Dat geeft zo’n evenement net wat extra en voor ons is dat samen met de Fortune koffie die we schenken, natuurlijk weer een mooie promotie.”