Twee nieuwe koffieautomaten in de Passio-lijn!

Maandag 5 oktober heeft Ton van der Tang, algemeen directeur Fortune Coffee twee nieuwe automaten uit de eigen Passio-lijn onthult. De Passio XL en de Passio F.

De Passio XL is een bestaande koffieautomaat uit de kleurrijke Passio-lijn van Fortune. Deze automaat is in nieuwe huisstijl geproduceerd en is vanaf heden in nieuw design te bestellen. De Passio XL valt op door zijn unieke design. Hij is energiezuinig door de geïsoleerde boiler, LED verlichting en ecostand. Een optimale keuze voor bedrijven met ideaal gebruiksgemak via het full colour TFT touchscreen.

De Passio F is geheel nieuw in de Passio-lijn van Fortune. De Passio F staat voor freshbrew; freshbrewkoffie van verse bonenkwaliteit met een echte crémelaag. Deze crémelaag komt door het unieke CoEx brewer systeem. Op het grote full colour touchscreen kiest u eenvoudig uw favoriete koffie. Het is de eerste Passio freshbrew automaat die geheel in eigen huisstijl of eigentijdse kleuren te bestellen is. De Passio F is daarnaast zeer eenvoudig te reinigen en is uit te breiden met diverse opties.

De Passio XL en Passio F zijn vanaf nu te bestellen bij Fortune Coffee en vanaf begin 2016 in de webshop.

Labels: