Winnaars Koffiecorner van het Jaar-verkiezing 2019 bekend!

De koffiecorner is binnen een bedrijf zoveel meer dan een plek om snel een bakkie koffie te scoren. Een mooie koffiecorner is een visitekaartje voor je bedrijf en een plek waar medewerkers even kunnen ontspannen en goede gesprekken ontstaan. Een goede reden voor Fortune Coffee om ook dit jaar weer op zoek te gaan naar dé Koffiecorner van het Jaar!

Veel aanmeldingen

In maart werden alle klanten van Fortune opgeroepen hun koffiecorner te nomineren voor deze verkiezing. Uit alle hoeken van het land stroomden de aanmeldingen binnen, de ene koffiecorner nog mooier dan de ander. Uit deze aanmeldingen werd per regio één winnaar gekozen. Deze winnaars gingen door naar de volgende ronde, waarin het publiek kon stemmen op hun favoriet. De koffiecorner met de meeste stemmen won de publieksprijs. Naast dat de publieksprijs, was er ook een vakjury die drie winnaars selecteerden.

Winnaars publieksprijs en vakjuryprijs

De publieksprijs is gewonnen door Van der Waay uit Hazerswoude-Dorp. Zij kregen van het publiek de meeste stemmen en dragen daarmee een heel jaar lang de titel ‘Koffiecorner van het Jaar.’

Daarnaast zijn er door de vakjury ook drie winnaars geselecteerd. De vakjury bestond uit Corné van Waay (Van Waay Interieurs), Aart Jan Post (Thuis in Bouwen, winnaar 2018) en Ton van der Tang (directeur Fortune Coffee). Zij kozen uit alle regiowinnaars drie landelijke winnaars. Deze landelijke winnaars krijgen een bedrag wat zij aan een lokaal goed doel mogen schenken.

  1. Van der Waay uit Hazerswoude-Dorp, €1000,-
  2. Harvink uit IJsselstein, €750,-
  3. Garagebedrijf Hofsink & Nijland uit Hardenberg, €500,-

Binnenkort vindt er bij de winnaars een officieel overhandigingsmoment plaats en zullen zij ook bekend maken aan welk goed doel zij het geldbedrag doneren.