De lekkerste koffie (en thee) in jouw clubhuis of sportkantine!

Leestijd: 2 minuten

Het is bijna zover, de Nationale Sport Vakbeurs komt eraan! Woensdag 14 en donderdag 15 november staat de Evenementenhal Gorinchem in het teken van sport. Een concept waar toeleveranciers uit de sportwereld samenkomen met gemeenten, sportambtenaren, bestuursleden en sportverenigingen uit Nederland en België. Het evenement biedt een unieke kans om contacten te leggen en inspiratie op te doen voor jouw sportvereniging of club!

Fortune Coffee op de Nationale Sport Vakbeurs

Dit jaar zijn ook wij van de partij. Want een goede kop koffie en thee kan in een clubhuis of sportkantine natuurlijk niet ontbreken. En wij snappen dat niet elke sportvereniging of club hetzelfde is. Je wil een koffieautomaat en bijbehorende producten die precies aansluiten op jouw behoeften en wensen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Je vindt onze Koffietrailer op het plein bij standnummer 156.

Unieke beursactie voor jou

Speciaal voor de bezoekers van de Nationale Sport Vakbeurs hebben wij een unieke aanbieding. Bij aankoop van een nieuwe koffieautomaat krijg je 2000 koppen koffie gratis! Reken maar uit die winst. Heb je nog een koffieautomaat staan? Geen probleem, wij doen een gratis koffieautomaat-check voor je. Zo weet je precies in welke staat jouw huidige zich koffieautomaat bevindt. Lees alle details van deze actie hier.

De koffie staat klaar

Nieuwsgierig geworden en wil je de beurs graag zelf bezoeken? Het entree is gratis, je hoeft je alleen maar van te voren aan te melden. Kom gerust even langs onze Koffietrailer, we maken graag kennis met je. Tot dan, en... de koffie staat natuurlijk klaar!

 

Meer blogs over koffie en sporten:

Vetverbrander en kickstarter: koffie zet je in beweging!

Afvallen door slim koffie drinken

Labels: