Nationale Koffiedag, de 4e dinsdag van september

Elke dag is natuurlijk een prima koffiedag, maar de Nationale Koffiedag vindt plaats op de 4e dinsdag van september, de 27e dus. Precies een week na Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen. Een mooi moment om met de kennis van wat er het komende jaar te gebeuren staat, te bedenken wat er in jouw bedrijf gaat veranderen. Of welke nieuwe verbindingen je aangaat. En die ideeën en nieuwe contacten doe je op rond de koffieautomaat. Of op Nationale Koffiedag natuurlijk.

Koffie, de motor van het mkb

Zonder koffie komen we niet op gang en zonder koffie worden die nieuwe ideeën niet bedacht en ontstaan die waardevolle relaties ook al niet. Koffie houdt zeg maar, de economie draaiende. Minister Henk Kamp noemt koffie al de motor van het mkb. En aangezien die sector essentieel is in onze economie, is het duidelijk wat voor een belangrijke rol koffie daarin speelt.

150 netwerk-kopjes koffie per jaar

Wie regelmatig een kopje koffie met een andere ondernemer drinkt, breidt z’n netwerk uit en komt op vernieuwende ideeën. Wekelijks 3 netwerk-kopjes koffie is goed voor de (zakelijke) contacten, baanbrekende ideeën en verfrissende inzichten. 150 kopjes koffie per jaar dus, peanuts als je bedenkt dat we jaarlijks 150 liter koffie wegdrinken

Platform voor nieuwe ontmoetingen

Tijdens de Nationale Koffiedag bieden we ondernemers en de (lokale) politiek de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten over de plannen van Prinsjesdag, en dat alles natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie. Waar en hoe laat dit plaatsvindt is te lezen op onze site: www.fortune.nl/koffiedag

27 september Nationale Koffiedag, kom je ook?

Of je nu van espresso houdt of liever een capuccino drinkt, een doppio prefereert boven een latte of juist andersom, je bent van harte welkom op onze Nationale Koffiedag op 27 september a.s. Meld je aan via onze site , neem gerust een collega of relatie mee en ontmoet andere ondernemers uit jouw regio. We zien je graag en de koffie, die is natuurlijk van ons!