PUUR én Royaal koffie; goed, beter, best!

Koffie is gewoon koffie? Wij vinden van niet; er is wel degelijk verschil in smaak en kwaliteit. Bij Fortune Coffee is een goede smaak en kwaliteit in koffie weliswaar de standaard maar we hebben daarvan ook nog een uitstekende variant! En om dat nu heel duidelijk te maken zijn alle koffiesoorten onderverdeeld in twee lijnen: de PUUR- en Royaal-collectie.

Het klantenoordeel

Over smaak valt niet te twisten, maar we hebben dat toch gedaan. Een panel van Fortune-ondernemers heeft op basis van de beoordeling van hun klanten onze koffie onderverdeeld in gewoon goed en nog wat beter, luxer en exclusiever.

PUUR-collectie

De goede koffie is tegenwoordig terug te vinden in de PUUR-collectie. Een collectie met een compleet aanbod van lichte, pittige en geurige koffiesoorten. Al deze koffiesoorten zijn te herkennen aan hun Italiaanse naam en worden verkocht in zakken van 500, 750 of 1.000 gram.

Royaal-collectie

De meer exclusievere smaken zijn ondergebracht in de Royaal-collectie. Een bijzondere lijn met koffiesoorten die een heel diverse range aan smaken heeft zoals fijn, donker, karakteristiek, mild en licht. Deze koffiesoorten zijn elk vernoemd naar een Oegandese plaats uit ons Oegandaproject. De Royaal koffie is verkrijgbaar in zakken van 250, 750 of 1.000 gram.

Altijd goede koffie die bij jouw werk past

De nieuwe indeling van de koffiesoorten maakt het steeds makkelijker voor klanten om de koffie te kiezen die bij hun smaak en werksituatie past; wil je geen bijzonder gedoe maar gewoon goede koffie? Dan is een koffie uit de PUUR-collectie helemaal prima. Heb je een luxe koffiecorner of wil je jouw klanten een exclusieve koffie-ervaring aanbieden? Dan ga je natuurlijk voor de Royaal-collectie. De twee lijnen maken het kiezen daarin vervolgens heel makkelijk!

Gemakkelijk met persoonlijk advies

Overigens maken onze Fortune-ondernemers het de klant nog eens extra gemakkelijk; zij geven persoonlijk advies en uitstekende service. Zo kan er bij jullie op het werk altijd de juiste koffie geschonken worden! En natuurlijk krijg je die service en het advies ook voor de koffieautomaat, theesoorten, chocolademelk, melk en alle andere accessoires.

Complete koffiebeleving

In elke lijn is er de keuze uit vriesdroog-, freshbrew- en bonenkoffie. Maar daarnaast gaan ook de accessoires en koffieautomaten dit jaar onderdeel uitmaken van één van deze nieuwe lijnen. Zo kun je dus altijd heel gemakkelijk een complete koffiebeleving creëren die past bij jouwmerk, wensen en mogelijkheden.

Sneak peak…. Exclusieve koffie uit Oeganda!

Overigens gaat er dit jaar nog meer gebeuren binnen de koffielijn van Fortune. We kunnen er nog niet alles over vertellen maar dit kwartaal nog komt er een gloednieuwe, exclusieve koffiesoort bij die voor 35% bestaat uit koffiebonen uit ons Oegandaproject! Een unicum waar we al een paar jaar aan werken! Natuurlijk wordt deze koffiesoort opgenomen in de Royaal-collectie en zal er daar uitspringen door een mooie verpakking en nog mooiere naam! We houden je op de hoogte…

Meer weten over de koffielijnen van Fortune Coffee?

Kortom, de koffie is bij Fortune Coffee gewoon altijd goed, beter of zelfs het best! Wil je daar meer over weten of ben je benieuwd naar de gehele lijn? Vraag het dan gerust aan jouw koffieleverancier!