Fortune Coffee, ook voor (h)eerlijke thee

Fairgrounds Foundation

Axxent Masters of Tea brengt deze mooie, eerlijke thee op de markt. Zij willen de traditionele theemarkt veranderen door met hun eigen Fairgrounds Foundation-projecten de werk- en leefomstandigheden te verbeteren in de landen waar thee wordt geproduceerd. Zo krijgen de theeplantages waar zij mee samenwerken altijd in ieder geval de minimumprijs voor hun product met daarbij een premie.

Ecologisch verantwoord

De thee van Tea of Life draagt daarnaast ook bij aan een beter milieu door te kiezen voor biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingsmaterialen, biologische producten en ingrediënten die een erkende certificering hebben. Zo wordt de ecologische voetafdruk van de theeproductie zo klein mogelijk gehouden.

Smakelijk

Behalve dat Axxent zich richt op verantwoorde en duurzame thee is vanzelfsprekend ook de smaak ervan heel belangrijk. Naast de eerder genoemde missies selecteren ze dus ook thee van hoge kwaliteit met een heerlijke smaak.

Genieten van eerlijke, heerlijke thee

Bij Fortune Coffee is verantwoord en duurzaam ondernemen heel belangrijk, net zoals dat we heel veel waarde hechten een goed product met een heerlijke smaak. Vandaar dat wij ook de Tea of Life-theesoorten verkopen. Met smaken als Relaxing mix, Rooibos, Moroccan Mint en English Blend kun je sowieso al van deze thee genieten. En wetende dat je daarbij bijdraagt aan een betere wereld voor de werknemers op die theeplantages, geniet je er vast nog veel meer van.

Een betere wereld met goede thee

Een betere wereld begint bij jezelf. Of dus bij een bewust kopje thee. Wil jij ook thee met een echt goed gevoel drinken of serveren aan jouw collega’s en klanten? Vraag het jouw koffieleverancier in de buurt, zij bezorgen jou namelijk net zo graag deze echt goede thee.

 

*) Bron: http://www.knvkt.nl/de-nederlandse-koffie-en-theemarkt

Labels: