Fortune naar Oeganda; november 2021

Wij zijn sponsor van het Oegandaproject; een koffieproject waarbij 100 boeren in 2010 elk met 300 koffieplanten hun eigen koffieplantage begonnen. Een project waarmee we inmiddels steeds meer successen bereiken. Zie hieronder de hoogtepunten door de jaren heen:

  • Hoogtepunt - deel 1
  • Hoogtepunt  - deel 2
  • Hoogtepunt - deel 3

Nieuw hoogtepunt

En nu, november 2021, gaan we er weer een mooi hoogtepunt aan toevoegen! Woensdag 3 november vertrekt er opnieuw een delegatie van Fortune naar Oeganda om de status van de lopende projecten te zien, waaronder het waterbassin-project. Natuurlijk is met deze projecten het einde niet bereikt, maar daarvoor moeten we op de hoogte blijven van wat er gebeurt, waar behoefte aan is en hoe het eraan toegaat in Oeganda. En die informatie krijg je het beste rechtstreeks van de betrokkenen.

Parel van Afrika

Oeganda is een prachtig land vol tegenstellingen. Het wordt ook wel de 'parel van Afrika' genoemd dankzij haar mooie flora, fauna en gastvrije inwoners. Maar het heeft ook te lijden onder dictaturen, aids en armoede. De reis naar Oeganda wordt heel veelzijdig. Er staat o.a. een reis naar Rakai en Kampala op de planning, het bezoeken van koffieboeren en koffie- en theeplantages, maar ook een safari mag niet ontbreken.

Volg ons!

De reis vindt plaats van 3 t/m 12 november. Houd onze socials en deze blog in de gaten om te zien hoe gaat met onze Oeganda-reizigers! Er zullen ongetwijfeld mooie foto's en verhalen voorbij komen. Mis het niet! Wij kijken er al naar uit!

 

Labels: