Spelers Voetbalschool Sportclub Lochem in het nieuw gestoken

De pupillen van de Voetbalschool Sportclub Lochem spelen sinds kort allemaal in een nieuw tenue. En dat is wel een heel bijzonder tenue, want het logo van Fortune Coffee staat erop! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste wedstrijd in de nieuwe voetbal-outfit.

Vaker scoren

Op sportpark De Elze in Lochem klinken elke zaterdag ochtend de klanken van The Final Countdown. De teams betreden vol trots het hoofdveld om deel te nemen aan de interne competitie voor de pupillen. Kinderen vanaf 6 jaar spelen hier, in de visie van het KNVB-masterplan, kleine partijtjes binnen de eigen vereniging. Door kleinschalig te spelen komen de kinderen vaker aan de bal, waardoor zij meer kans hebben om te scoren. En dat is natuurlijk het leukste wat er is!

‘De Gouden Koffieboon’

Zo ook afgelopen zaterdag, maar dan in hun nieuwe outfit. Het voetbal-tenue is gesponsord door André Gerrits van Fortune Coffee regio Achterhoek. Daarmee is hij naamgever van de competitie, waar wordt gestreden om de wisselbeker. En hoe toepasselijker kan deze competitie heten dan ‘De Gouden Koffieboon.’

Wij wensen alle teams veel succes en heel veel plezier in deze mooie competitie!

Labels: