Beveiliging of koffie, het is bij Koetze allebei uitstekend

Beveiliging of koffie, het lijken twee aparte werelden. Jeroen Koetze, eigenaar en oprichter van Koetze beveiligingstechniek, ziet tussen zijn bedrijf en Fortune Coffee juist veel overeenkomsten. Met de voorliefde voor goede koffie en een uitstekende, persoonlijke service als echte uitblinkers.

Beveiliging voor elke klant

In 2002 begon Jeroen Koetze voor zichzelf met beveiligingssystemen voor welgestelde particulieren. Sindsdien bouwde hij zijn bedrijf uit tot een totaalinstallatiebedrijf in beveilingingstechniek met 15 medewerkers. De op maat gemaakte, complexe beveilingingssytemen voor de rijkeren zijn nog steeds een specialiteit maar ook bedrijven en andere particulieren kunnen rekenen op uistekende kwaliteit. het bedenken en tekenen van een alarminstallatie maar ook de installatie, het onderhoud en de afgifte van certificaten die de verzekering eist, Koetze regelt het voor elke klant. 

Uitstekende kwaliteit met uitstekende koffie

"Bij een uitstekende kwaliteit hoort ook goede koffie. Ik drink zelf graag goede koffie maar wil ook dat mijn klanten in elk detail merken dat we kwaliteit leveren. En dus zijn we alweer lange tijd klant bij Fortune Coffee." Behalve koffie neemt Koetze ook thee, cacao, soep, theeglazen en nog veel meer af. Zo geven ze dus een echte totaalbeleving bij de koffie. "Iedereen krijgt hier altijd een goede kop koffie en dat wordt ook gewaardeerd. Regelmatig hoor ik dat ze de koffie erg lekker vinden en graag nog een kop nemen."

Goede koffie maakt een goed gesprek

"Goede koffie maakt een goed gesprek." Jeroen vertelt dat zijn klanten niet alleen beveiliging heel belangrijk vinden, maar dat ook de complete service meetelt. "Koffie is doorslaggevend in de relatie, het onderstreept de kwaliteit, aandacht en service die we geven. Dat vinden we heel normaal maar we merken dat de mensen bij Fortune dat ook heel normaal vinden. Sebastiaan en Martijn zijn altijd snel, leveren een topservice en zijn keurig. Ik vind het belangrijk dat mijn mensen zich altijd netjes melden en een hand geven als ze bij een klant zijn. Het zijn kleine details maar die maken wel het verschil. Bij Fortune doen ze precies hetzelfde! We leveren een andere dienst maar toch zijn we daarin gelijk, waarschijnlijk klikt het daarom zo goed!"

Groei

Dat het goed klikt tussen Koetze en Fortune regio 't Gooi is wel zo prettig als je bedenkt dat ze nu praktisch buren zijn. Koetze maakte de afgelopen jaren zo'n groei door, dat ze een grote pand nodig hadden en nu zitten ze een paar honderd meter bij Fortune vandaan. Handig want de koffie is nu helemaal snel aangevuld maar ook daarbuiten weten beide bedrijven elkaar goed te vinden en helpen ze elkaar verder waar het kan.

Ook ervaren wat koffie voor jouw bedrijf kan doen?

Bij Fortune Coffee willen we mensen verbinden en organisaties helpen te groeien. Dat doen we met persoonlijke service maar ook met kwaliteit in koffie. Zo onstaan nieuwe gesprekken, nieuwe samenwerkingen en mooie relaties. Wil jij dat ook zo ervaren, net als dat bij Koetze beveiligingstechniek dat elke dag weer ervaart? Neem dan eens contact op met de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij maakt graag kennis met je en zorgt natuurlijk meteen voor een goede kop koffie.

Labels: