Clublogo op de koffieautomaat in sportkantines

Starten met 1-0 voorsprong dankzij de Passio koffieautomaat in de sportkantine

De tegenstander al in de sportkantine imponeren geeft natuurlijk direct een voorsprong! Dat moet VV Schalkwijk gedacht hebben toen zij kozen voor een gepersonaliseerde Passio koffieautomaat in de sportkantine. Wie daar nu naar binnen stapt, kan niet om het heldere wit-blauw van het clublogo heen. Prominent en fris straalt het overal vanaf, ook van de zijplaten van de koffieautomaat.

Bardienst door vrijwilligers  

Toegegeven, de lekkere koffie, het snelle zetten en vooral het gemak van de koffieautomaat was natuurlijk ook belangrijk. En dan vooral dat laatste. Want waar de bardienst in voetbalkantines veelal gedraaid wordt door ouders die als vrijwilliger een uurtje meedraaien, moet zo’n automaat natuurlijk niet te ingewikkeld zijn. En dat is met deze Passio S zeker niet het geval.

Lekkere, verse koffie uit een snelle en erg gemakkelijke koffieautomaat

Mike Hommelberg van VV Schalkwijk was namens de kantinecommissie betrokken bij de selectie voor een nieuwe koffieautomaat. “Vroeger stonden de potten koffie zo’n 2 uur op een warmhoudplaatje. Dit is het eerste seizoen dat we met de koffieautomaat werken. De koffie wordt nu per kopje gezet, het is lekker, vers, heel snel en gelukkig erg gemakkelijk. En dat is met zo’n 200 vrijwilligers die hier wisselend achter de bar meedraaien, heel belangrijk!”

Geen rijen voor de bar

Toen VV Schalkwijk op zoek ging naar een koffieautomaat kwamen ze al snel bij Fortune Coffee terecht. Ton van Amerongen, de koffieleverancier uit de regio Kromme Rijnstreek, adviseerde de Passio S vanwege het gemak in gebruik en heeft de automaat eerst een paar weken op proef neergezet. “Zo konden ze kijken of het goed ging en er geen rijen voor de bar ontstonden.”

Clublogo op de zijplaten

“Ton vertelde dat op de zijplaten ons clublogo kon. Dat wilden wij graag. Fortune heeft het voor ons opgemaakt en wij waren gelijk akkoord. De reacties zijn heel leuk. De clubs die bij ons uit spelen zien het meteen. En ja, ze drinken toch nog steeds koffie!” Ook over de service is Mike heel erg te spreken. “We zijn natuurlijk geen standaard bedrijf dus Ton kan niet op de normale werktijden de voorraad brengen. Maar dat gaat heel goed; hij levert het of bij mij in de garage of op maandagochtend als er hier mensen zijn. Dat gaat altijd netjes op tijd en is altijd voldoende. Ton is een hele fijne man om mee samen te werken!”

Passio koffieautomaat

De Passio koffieautomaat is er in verschillende uitvoeringen, van eenvoudige bediening tot een meer geavanceerde versie met touchscreen en uitgebreidere mogelijkheden. Maar of je nu bonen-, vriesdroog- of freshbrewkoffie wilt, er is altijd een Passio waarbij dat kan.

Scoor nu gratis gepersonaliseerde zijplaten

Wil jij ook een koffieautomaat met gepersonaliseerde zijplaten in jullie sportkantine? Dan is het nu tijd om te scoren! Tussen 1 april en 31 mei 2017 is er een actie waarbij de zijpanelen gratis in jouw ontwerp worden uitgevoerd. Let wel op, de actie is geldig zolang de voorraad strekt! Meer informatie en de actievoorwaarden vind je hier op onze speciale actiepagina.

Personaliseer je Passio, vraag het de koffieleverancier bij jou in de buurt!

Personaliseer ook de Passio voor jullie sportkantine en zet voortaan supersnel lekkere, verse koffie uit een koffieautomaat met het logo van jullie club. Voor meer informatie en een proefplaatsing neem je contact op met de koffieleverancier bij jou in de buurt.

 

Labels: