De koffieliefhebbers bij Novoferm kiezen voor Fortune Coffee, meerdere keren per dag!

Leestijd: 3 minuten

Bij Novoferm houden ze wel van een kopje koffie, en van meer dan één ook! De 2 koffieautomaten zetten dagelijks meer dan 200 kopjes. Die koffie levert Fortune Coffee, naar volle tevredenheid, want zoals het hoofd Bedrijfsbureau zegt: “Voor vertegenwoordigers van andere merken ga ik niet overstag!”

Novoferm Nederland, producent en leverancier van kwaliteitsdeuren

Novoferm Nederland B.V. produceert en levert kwaliteitsdeuren voor zowel bedrijven als particulieren. Van garagedeuren tot dockshelters en van kogelwerend tot brandwerend. En vanuit de vestiging Almelo gebeurt dat met de stevige ondersteuning van Fortune Coffee, via voldoende koffie voor de medewerkers.

Andere koffieleverancier

Zo’n 6 jaar terug besloot Eddy Senger, hoofd Bedrijfsbureau Novoferm Almelo, over te gaan op een andere koffieleverancier. Daarvoor werd de koffie door een ander merk geleverd, maar “die pakken waren regelmatig over de datum en er was steeds wat mee.” Inmiddels staan op het kantoor en in het magazijn 2 vriesdroogkoffieautomaten van Fortune Coffee, de Passio.

Snel goede koffie, langer houdbaar en weinig onderhoud

“Eerst hadden we een proefopstelling, daarin werd vriesdroogkoffie gezet. Die koffie was gewoon goed. En langer houdbaar, dat is wel fijn. Ook heeft deze automaat weinig onderhoud nodig, dat is ook heel prettig.” Eddy vertelt waarom ze op kantoor voor de vriesdroogkoffieautomaat kozen en na een paar jaar ook in het magazijn een automaat van Fortune plaatsten. “Het voordeel van deze machines is dat het heel snel gaat; het water is razendsnel warm dus we kunnen snel achter elkaar veel koppen koffie zetten. Dat was voorheen wel anders.”

Gemiddeld 10 kopjes koffie per dag, per medewerker

Op kantoor zitten zo’n 20 mensen en in het magazijn werken er 3. Maar regelmatig zijn er toolbox-meetings met de monteurs waarvoor vele kannen koffie gezet moeten worden. En met de bezoekers, vergaderingen met buitendienstmedewerkers en natuurlijk de chauffeurs die ook allemaal een kopje koffie willen drinken, gaat het hard. Heel hard. Gemiddeld wordt er per medewerker zo’n 10 kopjes koffie per dag gedronken, en daar komt de koffie van de bezoekers nog bij.

Nieuwe koffievoorraad

André weet precies wanneer wij toe zijn aan nieuwe koffie. Hij levert elke 6 weken een nieuwe voorraad, checkt dan de automaat en pleegt de nodige onderhoud. Dat gaat altijd heel goed en we hebben bijna nooit storingen. En als dat wel zo is, dan zorgt André dat het snel weer opgelost is.”

“Hartstikke tevreden”

Eddy is heel content met de koffie, de automaten en de service. “We zijn hartstikke tevreden. Er komen vaak genoeg vertegenwoordigers van andere koffiemerken, maar het bevalt nu heel erg goed dus dan ga ik niet overstag. En er zijn geen klachten over de koffie van de medewerkers, dat zegt genoeg!”

Wil jij ook een goede kop koffie op het werk?

Houden ze bij jou op het werk ook wel van een goede kop koffie? Dan is het de hoogste tijd om eens onze koffie uit te proberen. Ook bij jouw bedrijf in de buurt vind je een koffieleverancier van Fortune Coffee. Neem snel contact met hem op en je kunt al binnenkort zelf proeven welke smaak koffie jou het meest bevalt.

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Persoonlijke zorg op een huiselijk plek, daar drink je ook lekkere koffie!

Van Waay Interieurs koos de luxe bonenkoffie van Fortune Coffee

Labels: