De koffieliefhebbers van JS Vloeren kiezen al ruim 10 jaar voor Fortune Coffee

“Onze klanten vinden de koffie van Fortune zo lekker, dat ze regelmatig om het telefoonnummer van onze koffieleverancier vragen!” Wilma Blom van JS Vloeren uit IJsselstein is zelf een groot liefhebber van een goede cappuccino en schenkt dit dan ook veel voor de klanten in hun vloerenzaak. Een bedrijf dat, nadat zij en haar man het overnamen, direct overging op de koffie van Fortune Coffee.

Nooit een ander

In 2007 namen Martin en Wilma Blom JS Vloeren over. In die tijd stond er nog een oud koffieapparaat waarmee alleen gewone koffie gezet kon worden. Ulrich van Egdom, koffieleverancier van Fortune in de regio IJsselstreek was toen ook net zelf begonnen en bood ze een koffieautomaat op proef aan. Dat beviel zo goed dat ze zijn gebleven en geen behoefte meer hebben aan een andere koffieleverancier.

Meteen geregeld

“Wij zijn zelf geen groot bedrijf en vinden het belangrijk dat onze klanten een uitstekende en persoonlijke service krijgen. Het fijne is dat we dit bij Fortune Coffee zelf ook krijgen; de benadering is gemoedelijk en helemaal niet ‘pusherig’ zoals je vaak meemaakt met verkopers. Ulrich en zijn medewerkers zijn aardig en geïnteresseerd. Eigenlijk is het gewoon altijd heel gezellig met ze en als er wat is, staan ze heel snel voor ons klaar. Van nieuwe koffie tot een storing, het wordt gewoon meteen geregeld.”

De business gunnen

Behalve de koffie nemen ze bij JS Vloeren ook de thee, koekjes, soep en natuurlijk suiker en melk bij Fortune Coffee af. “De service is goed en de koffie heel erg lekker. We gunnen de business sowieso graag aan ondernemers in IJsselstein en met Ulrich is er geen enkele reden om naar een ander te gaan.” Dat gunnen is overigens wederzijds want toen Ulrich zelf ging verhuizen, kocht hij zijn vloeren weer bij Wilma en Martin.

Ook zo’n koffiefan?

Wilma en Martin hoeven overigens niet altijd op de zaak te zijn om lekkere koffie te drinken. Ze zijn zo enthousiast over de koffie dat ze thuis de bonenkoffie van Fortune drinken. Ook dat is natuurlijk het voordeel voor ondernemers die bij Fortune Coffee de koffie bestellen ;-). Ben jij zelf ook zo’n koffiefan? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met de koffie en koffieautomaten van Fortune Coffee. De koffieleverancier bij jou in de buurt zet graag een kopje koffie voor je of plaatst gewoon een proefautomaat op de zaak. Want we vertellen niet alleen graag over onze lekkere koffie, we laten het je het liefst zelf beoordelen!

Labels: