De lekkerste koffie van Fortune nu ook in regio Roosendaal

Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor medewerkers van bedrijven in regio Roosendaal. Zij kunnen vanaf nu ook genieten van de lekkerste koffie op het werk! Op 1 april 2019 startte Klaas-Jan Verkade als Fortune-ondernemer in die regio.

Goede koffie op het werk

Dat goede koffie op het werk belangrijk is, hoeven we je niet te vertellen. Dat je met koffie van Fortune zowel lekkere koffie drinkt als geniet van de beste service, is misschien nieuw voor je. Klaas-Jan wil Fortune Coffee dan ook goed op de kaart zetten in zijn regio.

Veel en goed contact met klanten

Het contact met klanten sprak Klaas-Jan erg aan. ‘Zelfstandig ondernemer worden was al veel langer een droom voor mij. In mijn vorige baan, als filiaalmanager bij een supermarktketen, miste ik het direct contact met klanten. De ondersteuning binnen Fortune staat goed op de rit, waardoor ik mij als ondernemer écht op de klant kan richten.’

Wat je van Klaas-Jan kunt verwachten

Met de komst van Klaas-Jan kunnen bedrijven in regio Roosendaal veel verwachten. Om de paar weken komt hij langs om de voorraad bij te vullen. Zo zit je als klant dus nooit zonder koffie, of andere producten die je in de koffiecorner vindt. Ook service en onderhoud aan de koffieautomaat worden regelmatig en grondig gedaan. Zo is de kans op storing minimaal. Mocht het toch een keer voorkomen dat de koffieautomaat niet meewerkt, dan is Klaas-Jan vaak dezelfde dag nog te plaatse om dit te verhelpen. Zo geniet jij als klant áltijd van een lekker bakkie koffie, of thee natuurlijk.

Ook toe aan goede koffie op het werk?

Werk jij in of in de buurt van Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen of Tholen én ben je benieuwd wat Klaas-Jan voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met hem op! Alles is mogelijk. Van een goed gesprek over koffie op het werk tot het proeven van de koffie, of zelfs het plaatsen van een automaat op proef. Of volg alle ins en outs op Facebook!

Labels: