Gratis springkussen voor evenementen

Sta jij met jouw bedrijf binnenkort op een evenement en wil je jouw bezoekers (of hun kinderen) echt verrassen? Dan zet je dit gave springkussen neer!

Dé topper

Dit fris-gekleurde reuzegrote springkussen met ook nog een flinke glijbaan aan de zijkant is natuurlijk de echte topper van al onze producten. Tenminste, als we de kinderen van onze klanten mogen geloven. En zij weten dat omdat ze het zelf hebben mogen uitproberen. Dat springkussen dan, de koffie laten we door de ouders beoordelen ;-).

Bij jou voor de deur of op een evenement

Probeer het springkussen zelf uit! Want het springkussen is namelijk gratis beschikbaar voor al onze klanten. Mits… je er een kleine tegenprestatie tegenover zet. Wil jij het springkussen gratis plaatsen bij jou voor de deur of op een evenement waar je acte de présence zal geven, dan vragen wij jou om 3 leuke leads aan jouw koffieleverancier te geven waar wij eens op de koffie mogen.

Voor 3 zakelijke adressen

Of het nu jouw buurman op het bedrijventerrein is, de kapper waar je elke maand in de stoel zit of de directeur van de school van jouw kinderen, het maakt ons niet uit. Als het 3 zakelijke adressen zijn die nog geen Fortune-koffie drinken maar die wel door ons benaderd willen worden, dan springen wij een gat in de lucht. En mag jij van ons ook lekker een dagje springen op het Fortune springkussen.

of een donatie voor Oeganda

Wil je wel dat springkussen maar drinkt iedereen uit jouw omgeving al onze koffie? Dan vragen we je € 100,- te doneren voor ons project in Oeganda. Daar worden wij, en zij, namelijk net zo blij van en dan gunnen we jou dat springkussen net zo lief.

Spring in actie en bel jouw Fortune-adviseur!

Sta je te springen van enthousiasme? Neem dan contact op met jouw koffieleverancier om het snel te regelen. Deze actie geldt het hele jaar. Het springkussen is voor 1 dag beschikbaar mits het niet al gereserveerd is. Spring dus in actie en regel het snel met jouw eigen Fortune-adviseur. Grijp je net naast het springkussen? Dan hebben wij ook een te gekke koffiekar beschikbaar!

Labels: