Jonker & Schut, grootverbruiker in koffie, van Fortune Coffee natuurlijk

Leestijd: 3,5 minuten

“Gewoon een goede zwarte bak koffie”, dat was de wens en dat regelden wij. Maar natuurlijk wordt er meer koffie gedronken dan alleen de zwarte koffie. Bij Jonker & Schut hebben ze meerdere koffieautomaten waar dagelijks zo’n 150 medewerkers en vele bezoekers, monteurs en klanten gebruik van maken. Dat maakt je wel een grootverbruiker in koffie. Maar wel een grootverbruiker waar we wel heel bijzonder maatwerk aan leveren…

Meerdere, snelle koffieautomaten

Jonker & Schut is alweer 10 jaar klant bij Fortune Coffee. Als logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche helpen ze dagelijks hun klanten verder met onder meer de logistiek en verwerking van zuivelproducten. Een bedrijf met meerdere panden met in elk meerdere koffieautomaten. En bij die automaten was de snelheid heel belangrijk. Want per pauze moeten die 150 medewerkers wel allemaal hun kopje koffie kunnen pakken. En dat mag natuurlijk niet te lang duren.

Nooit klachten

Gabriëlle van Jonker & Schut beaamt dat. “Er zijn 3 pauzes per dag en dan wil iedereen natuurlijk wat te drinken nemen. Dat moet dus snel, daarom hebben we voor vriesdroogkoffie gekozen. En dat gaat heel goed. Die koffieautomaten zijn heel snel dus dat is ideaal. Maar ook de smaak is gewoon goed, daar hebben we nooit klachten over.”

Prima

De laatste jaren is Jonker & Schut erg uitgebreid maar het type koffieautomaat is niet veranderd. “In elk nieuw pand hebben we steeds weer een paar koffieautomaten geplaatst. Het bevalt immers prima.” Ook over de service zijn ze goed te spreken. “Het gebruik is bij ons nogal intensief, dus het komt wel eens voor dat er iets is. Maar dan wordt het altijd heel snel en netjes opgelost, dat is heel fijn. Zelf houden we ze regelmatig schoon en jaarlijks worden de machines nog eens goed onderhouden. Die service en samenwerking verloopt altijd heel soepel en prettig.”

Het ‘Minko-bakje’: cappuccino zoals Minko het lekker vindt!

De koffieleverancier is er natuurlijk niet alleen voor het oplossen van storingen. Ook met het bepalen van de lekkerste smaak koffie zorgt hij dat er voldoende te kiezen is. En dat de koffieautomaten zo worden ingesteld dat ze helemaal naar de smaak van het bedrijf zijn. Bij Jonker & Schut is daar wel een heel bijzondere variant bijgekomen. “Wij hebben hier het Minko-bakje. Dat is een cappuccino helemaal volgens de smaak van onze collega Minko. Job, van Fortune Coffee, heeft die samen met Minko eens ingesteld en ook zijn naam gegeven op de automaat. Een uniek kopje koffie dus die ook vaak door klanten en bezoekers wordt gevraagd!”

Ook een eigen naam voor jouw favoriete koffie in de koffieautomaat?

Bij Fortune Coffee hebben we talloze smaken in koffie en zijn de koffieautomaten ook zo in te stellen dat ze helemaal naar jouw smaak en voorkeur de koffie zetten. En met een vindingrijke koffieleverancier lukt het dus zelfs om die unieke bak koffie van een eigen naam te voorzien. Jouw bedrijfsnaam, jouw eigen naam of een willekeurig andere naam. Wil jij ook een bak koffie die helemaal is afgestemd naar jouw persoonlijke smaak? Of een unieke kop koffie met jullie bedrijfsnaam om aan te bieden aan klanten en bezoekers? Vraag dan aan jouw koffieleverancier om dat te regelen. En heb je een leuke, originele of bijzondere naam bedacht voor de koffie in jouw bedrijf? Laat het ons weten via info@fortune.nl, we zijn heel benieuwd!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Logo op de koffieautomaat? Bij Werkse! doen ze dat wel 12x!

Goede koffie verkoopt zichzelf, vanuit een kapperszaak in Groningen

Labels: