Koffie bij de kapper, bij John’s Hairstyling is dat Fortune Coffee

Leestijd: 3 minuten

“Wij schenken hier Fortune-koffie”, wie bij John’s Hairstyling binnenstapt, ziet dat op een tv-scherm. John steekt het ook niet onder stoelen of banken: ‘De koffie is lekker en ik ben heel blij met Ad als mijn koffieleverancier!”

Tweede kopje koffie

John Bouwmans, eigenaar van kapsalon John’s Hairstyling in Den Bosch heeft dagelijks veel klanten over de vloer. En al die klanten krijgen steevast een kopje koffie aangeboden. “Eén vindt de cremalaag niet fijn, maar alle anderen willen standaard een tweede kop. De koffie is dus goed en dat moet ook wel. Als het niet te drinken is, dan zegt dat wat over mijn zaak. En bovendien, ik drink het zelf ook de hele dag dus ik wil ook dat het lekker is!”

Lekkere koffie

De koffie die hier geschonken wordt, is de vriesdroog uit een koffieautomaat van Fortune Coffee. Welke koffiemelange het is? “De naam van de koffie? Ssingo, bijna onuitspreekbaar, maar heel lekker. Het apparaat doet wat het moet doen en ik kan allerlei koffievariaties aanbieden.”

Een goede cappuccino bij de kapper, dat gaat om de beleving

Wie naar de kapper gaat, wil zich laten verwennen. En dat het daarbij om de gehele beleving gaat, merkt John steeds weer. “Als we de klant een kopje koffie aanbieden, vragen we of ze er suiker of melk in willen. Meestal zeggen ze dan nee. Vragen we vervolgens of ze liever cappuccino willen, dan zeggen de meesten ‘Ja graag!’ Terwijl daar toch veel melk ingaat.” John houdt het er maar op dat de cappuccino als extra verwennerij ervaren wordt. En als de klanten terugkomen, vragen ze meteen weer om de cappuccino. Dus qua smaak en beleving zit het hier wel goed!

“Doet wat hij belooft”

Bij de start van de samenwerking tussen John en Ad werden wel wat eisen gesteld. “Mijn vorige koffieleverancier beloofde mij gouden bergen maar kwam niet opdagen toen de koffieautomaat stuk was.” John ging daarom op zoek naar een ander en vond Ad Thijs die vlakbij gevestigd is. “Ik vertelde hem dat als de automaat stuk is, ik wil dat het diezelfde dag nog opgelost wordt. Dat is belangrijk voor de klanten. Ad beloofde me dat hij dat zou regelen, en tot op de dag van vandaag doet Ad wat hij belooft. Het werkt nog steeds fantastisch en ik ben elke dag blij met de keuze voor Fortune Coffee.”

Nooit tekort en alles geregeld

Ook wordt alles rondom de koffieautomaat van deze kapsalon geregeld door hun koffieleverancier. “Ad houdt zelf in de gaten of iets aangevuld moet worden en zorgt dat we nooit tekort hebben. Zelf spoelen we de automaat bijna dagelijks even door maar de rest van het onderhoud, dat doet Ad.”

Zelf eens proeven?

Inmiddels zijn Ad en zijn partner vaste klant bij John en heeft Ad via John onlangs een nieuwe klant gekregen. “Het mes snijdt aan twee kanten, zo werkt dat als je zo tevreden bent over een leverancier!” Wie benieuwd is naar de koffie, is bij John altijd welkom om het in zijn zaak te komen proeven. En ben je niet in de buurt van Den Bosch? Kijk dan eens welke koffieleverancier van Fortune Coffee bij jou gevestigd is. Deze knipt niet je haar, maar wil je wel graag die onuitspreekbare koffiesmaken laten proeven!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

De koffieliefhebbers bij Novoferm kiezen voor Fortune Coffee, meerdere keren per dag!

Prettige klantgesprekken met snelle, lekkere koffie (en een cacao-logo)

Labels: